Joca_GS 185 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Transalp 600 -model: PD10 -godiste: 1997 -kilometraza: 67.000 -oprema: Crash bar, povisen vizir, grejaci rucki, acerbis stitnici za ruke, uticnica 12 V, repni kofer KAPPA K46, bocni koferi GIVI E21, povisen korman, tank torba. -zadnji servis uradjen mart 2011 (kocione plocice, zadnji tocak, ulje, promenjene gume, DUNLOP Trailmax. -C e n a: 2.800 eura ili zamena za Hondu Varadero 1000, uz moju doplatu. -kontakt na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 21, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Joco, motor ti je odlican, a i cena... Malo strpljenja, dok krene "predsezonsko ludilo"! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat, neka sluzi novog vlasnika! -ziveli! Moze LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 850 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek je sa srecom i novom vlasniku, a i tebi u pronalazenju nove masine, u vidu Varadera koliko sam razumeo :-) Za koluko si se opario, ako nije tajna? :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Januar 23, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Motor je otisao za sumu novca koju sam smatrao normalnom 2200. Kupac je verovatno mislio isto Da sada je jurnjava da se uzme Vara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...