cparty 41 Napisano Novembar 8, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan kupujem far,ili bilo kakvu vrstu svetiljke da mi koristi kao dugacko svetlo na motoru,velicine kao za ninju 636 iz 2004 ono srednje svetlo...ko ima nek javi....takodje bih kupio neku kontrolnu tablu,po mogucstvu digitalnu..da nije previse skupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja far od yamahe fzs1000 malo su samo vareni noasci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan imam ja far od yamahe fzs1000 malo su samo vareni noasci http://www.motorsportfreaks.com/SOLD/2004_Kawasaki_Ninja_ZX636_001.jpg pretpostavljam da su to veliki,meni bi trebalo nesto da stane na mesto gde je ta mrezica na slici....koliko cenis farove ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 10, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan 100eur-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...