Marko011 2457 Napisano Decembar 2, 2011 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan snimak je fake........ svako od nas vozi brze od dozvoljenog, svako od nas zna rizik, zato nemojte da filozofirate........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Decembar 3, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je onaj prvi zaajebancija: Ne postoji niti televizija "RTC" niti neki "TFKL Engeneering"... A tek sadrzaj npr: ...sistem proverava da li vas je vozac automobila video na raskrsnici..." Hahahahaha !!! Evo i malo "iseckanog" momenta navodnog udara: a) U prvoj sekvenci se vidi da bi kamion vec trebalo da je udario u motor, a motor jos uvek stoji kao da je "prelepljen" preko slike kamiona - uz to se i velicina motora sa vozacem volsebno smanjila i nije u proporciji sa kamionetom b) U 2. i 3. sekvenci vec pocinje da radi "gumica" - vidi se najobicnija "brljotina" tj. totalno nejasan obris - u zivom snimku je to pusteno tako brzo, da oko to skoro i ne registruje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 3, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan cudno je da uvek po ljudim koji brze voze pljuju oni ciji motori i ne mogu da predju 100km/h. Ljubomora je cudo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 3, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Ne drugar, naprotiv, nemam ništa protiv brzih motora ni njihovih vozača. Ali ljude koje druge dovode u opasnost ne mogu da smislim, bili oni na motoru ili na traktoru... Jbg, trenutno nemam za bolje, kad se skrpi, biće jedan XT600, nadam se. A, da. I da imam ne znam koliko para, opet bih gledao nešto u enduro fazonu, ne volim R-ove, lepo ih je videti i čuti, to mi je dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Decembar 3, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ružno je reći da neko ne zaslužuje da živi, to nema veze ni sa onim, ni sa tvojim motorom, ni sa mojim godinama ni sa bilo čim drugim osim sa tvojom kulturom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 4, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Preterao sam, to jeste, i u pravu si. Setimo se samo komentara kad je baja vozeći na zadnjem točku ubio dete, čini mi se u Novom Sadu, ništa se ne razlikuju od mojih. Bolje sprečiti nego lečiti. N'o dobro, da nastavimo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Decembar 6, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovaj Glozanac?? Piridajac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2070 Napisano Decembar 6, 2011 Skuteras, 3701 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan ali sta da u krivini stali Rade i Paja traktorima jedan pored drugog da se ispricaju malo A odakle tebi ideja da Rade i Paja govore medjusobno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...