BDj 0 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Arandjelovac Motocikl: Explorer 150 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svim ljudima dobre volje. ja sam djole, razmisljam o kupovini skutera i dvoumim se izmedju keeway flash, peda vito, benelli pepe (sve novo) ili polovnog free-a kojeg bih naknadno sredio. ili nesto slicno navedenom uglavnom, svidja mi se retro dizajn... a ovaj sajt bi trebalo da mi pomogne u odabiru. svaka sugestija bila bi super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Octobar 18, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @ BDj Поздрав Ђоле, добро нам дошао! Што се тиче савета, прво погледај мало по форуму може бити да и сам нађеш одговор. Ако не, онда отвори нову тему јер је ова за дочек и поздрав новим члановима. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Octobar 20, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao imenjace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Violet Tattoo 0 Napisano Octobar 22, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...