Zema 226 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jakna Dainese velicina XXl ali ne znam koliko to znaci ja sam 184cm visok a moze komotno do 190 cm visine. Jakna ima zimsku skidajucu postavu. Neostecena. 60 Eura Schuberth Profil kaciga, velicina S , ocuvana, vizir odlican. 60 Eura Zimske moto rukavice sa gelom, dobio iz USA velike mi XXL. Menjam za letnje XL kvalitetnije. Tel: 064 66 11 443 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 11, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A slike, cena i marka/model rukavica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Octobar 11, 2011 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Cena, nemam pojma, nek ponudi neko pristojnu cenu ako ga interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4604 Napisano Octobar 11, 2011 motoras, 2551 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to model Dainese? Koliko je stara jakna? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Octobar 13, 2011 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Jakna i rukavice prodati, ostala kaciga. Imam i disc lock nov sa dva kljuca, ako nekog interesuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Octobar 17, 2011 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan 40 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 790 Napisano Octobar 17, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Jakna i rukavice prodati, ostala kaciga. Imam i disc lock nov sa dva kljuca, ako nekog interesuje. Druze, kacigu bi bilo i neodgovorno prodati bilo kome, jer se radi o modelu koji se pojavio u prodaji 1999. godine. Tako da ni tvoj primerak, koliko vidim, nije mnogo mladji. "Profil" je model proizveden od polikarbonata, a to je materijal koji podleze starenju (usled UV zracenja, uticaja raznih hemijskih substanci, benzina, lakova itd.) tj. vremenom postaje krt. Svi tadasnji proizvodjaci, a i specijalizovani moto-casopisi su (na osnovu testova, ne legendi) preporucivali da se kacige proizvedene od polikarbonata posle 4-5 godina nosenja izbace iz upotrebe, jer u slucaju udarca vise ne nude optimalnu zasttitu i mogu da se raspuknu kao ljuska od jajeta!!! Nemoj da se ljutis, ovo pisem sasvim dobronamerno i pretpostavljam da nisi bas informisan o ovoj problematici. Pretpostavljam da ni ti ne bi voleo, da neki kolega-bajker stavlja glavu u torbu, a misli da je dobro zastitio. Novije generacije kaciga od polikarbonata su manje podlozne ovim uticajima, jer su proizvodjaci razvili nove metode povrsinske zastite tj. lakiranja koje stite polikarbonat od raznih spoljnih uticaja. Bolje tu kacigu daj deci da se igraju ili stavi negde kao dekoraciju. Molim te, nemoj je nikom prodavati, evo ja cu da ti je otkupim za 10 evra i ucinim je neupotrebljivom. U svakom slucaju, nije joj mesto ni na cijoj glavi, mislim na bajkere!!! p.s. pogotovo ih ne treba farbati i lepiti razne nalepnice po njima, osim onih koje nisu pravljeni namenski za ovu vrstu materijala 9 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...