Nidža 160 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, tražim neki lagani enduro, sposoban da me preveze 100-200km asfalta, ali više šumski orjentisan. Favorit je Yamaha WR250R, u obzir dolaze i novije Husqvarne TE450 ili TE610, BMW G650XC ili G450, KTM EXC450 ili 690 enduro, novijeg godišta (2008 pa na ovamo). Možda i nešto starije, ali da valja - DRZ400, DR350 ili nešto slično. Ništa preko 150kg me ne zanima. Samo u odličnom stanju. Predložite... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Octobar 2, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka je svakako DRZ, na terenu jako sposoban, a putovanja po Srbiji mu takodje nisu problem, servisni interval kao kod bilo kog drugog enduro motora. Krasi ga i mala potrosnja - ma koliko ga maltretirao nilkad nisam uspeo da prebacim 6l/100km, a zna da potrosi i 3,5l/100km, a takodje i velika pouzdanost. Ovi hard endurci su svakako jaci i laksi, ali i to ima svoju cenu - neudobni za putovanja, servisni intervali na 1000-1500 km, velika potrosnja, pa samim tim i mala autonomija. Vise su za na prikolicu do terena nego za voznju do tamo. Uglavnom nemaju metalnu konstrukciju ispod zadnjeg blatobrana, pa je pravljenje nekakvog drzaca za stvari nemoguce, ostaje samo ranac za nosenje stvari itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 2, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Pa, favorit mi je WR250R, prvi put sam ga video na Grzi, tvoj drugar Bora ga je vozio, i mnogo mi se svideo motor. Lagano, udobno sedište, motor bez vibracija i servisi na 5000km. Ali ih nema polovnih kod nas, a nov je jezivo skup. Razmišljam da ga dovezem iz Italije, ići ću tamo par puta do sledećeg leta... DRZ bih uzeo rado, ali ni njih nema mnogo, pogotovo nema novijih. Hvala na preporuci, ali pazi, tebe ću da cimam za info o DRZ-u ako njega uzmem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Octobar 3, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Super je wr250, mada licno mislim da je slab za putovanja sa stvarima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2442 Napisano Octobar 3, 2011 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan EXC 450 i 525 takodje trose malo, cak i po sumi !!! Provereno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam preuzeo G650XC, dobro poznat enduro ekipi. O utiscima ćemo na nekoj planini ili u šumi... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 6, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam preuzeo G650XC, dobro poznat enduro ekipi. O utiscima ćemo na nekoj planini ili u šumi... Pozdrav! Opa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam preuzeo G650XC, dobro poznat enduro ekipi. O utiscima ćemo na nekoj planini ili u šumi... Pozdrav! Cestitam. Uozbiljili smo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Octobar 6, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Octobar 6, 2011 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hehe, bio sam ubedjen da si ga ti uzeo,cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pridruzujem se cestitkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Octobar 7, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, drugari! Sad još samo neka vožnja da se organizuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Octobar 7, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke matori i ovde! Motor ti je kao lutka. Tacnije azdaja! Motor se cuje za sve pare a o ogibljenju necu ni da pricam. Savrseno. Cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...