Salyhoo 15 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u extra stanju, registrovan, legalan, ima K&N filter, kompletan Yoshimura izduv, xenoni, slajderi, 2 kljuca. Prednja guma nova, zadnja solidna. Uradjen je redovan servis, zamenjene plocice, svecice, lanac i lancanici DID, bez trunke ulaganja. 2003 god, prva registracija 2005. Presao 41000 km. Moguca zamena za neki enduro ili Kawasaki Er 6n, moja ili vas doplata. Cena 3500eur. Kontakt na pm ili 065 8444848 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 29, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao si od zamene za skuter? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano Septembar 29, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam novi vlasnik ja sam menjao skuter za R6, pa bih sada neki enduro ili kros Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Septembar 30, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa znaci nije Djole S obzirom da znam motorce, mogu da kazem da je skroz korektan i za ove pare i vise nego dobar Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Hvala tebi na recima hvale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevanM 3 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 51 postova Motocikl: ER6N Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko sam kompetentan da pričam pošto sam nov vozač i da ne bude da sam previše subjektivan, ali motor je stvarno extra i mom prijatelju želim brzu prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano Septembar 30, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Vidi svi ste na forumu i Steva i Sale ..... Nego kad cu ja da vidim tu ljutu masinu Sale ne hvalis se .... Sale kad si vec zapeo za siroki volan dacu ti ja Hondu pa se djiraj a ti meni daj Yamaxicu da mallo jurim klinke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
con3VA 33 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: DUKE 690 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor lepa cena srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko sam kompetentan da pričam pošto sam nov vozač i da ne bude da sam previše subjektivan, ali motor je stvarno extra i mom prijatelju želim brzu prodaju Hvala prijatelju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Salyhoo 15 Napisano Octobar 1, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: BGD Motocikl: Yamaha FZ6N Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor lepa cena srecna prodaja Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...