nesic1 266 Napisano Avgust 22, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Vuce me nekako ovaj motor, neznam zasto, mozda zbog svoje konjaze, pa me interesuje ima li delova za ovakvu mashinu, kolika bi cena bila ako ima neko da zna neka okaci cene delova ako mu nije tesko, moze i da kaze cenu za generalku... pravio se od 1980-1991 (otprilike) cene me zanimaju za model od 54 ili 64 konja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Avgust 22, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan delovi za lepoticu nisu preterano skupi preko a ima ih. veci je problem ko ce ti ih doneti i ZA KOLIKO. mojoj sam radio top end, nista preterano nije bolelo po pdzeu. inace 59 KS. vuce, vuce, narocito kad prodje 6000 ;D ne pitaj, ne skitaj - UZIMAJ vredi svaku paru, smejaces se oko glave dok god budes vlasnik neke od tih zvercica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Na sta bi trebao da obratim paznju pri kupovini, na auspuhe, dal nisu vareni, da su original, zaboravih, znao sam jos neke mane.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Avgust 23, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj to jagodinac. Ja sam iz Batocine, pa ako hoces javi se da dodjem da pogledamo zajedno zver. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...