Cale 9 Napisano Avgust 21, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Sa nekoliko prijatelja sam isao na stazu Mecaglisse koja je prvenstveno namenjena za supermoto, ali smo i mi sa sportskim motorima nasli malo oduska. Staza je jako spora i tehnicki veoma teska. Evo kako staza izgleda i video sa prolazima od krivine 11 na dalje. I jos par slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Znaš kako kažu klinci iz moje ulice... Blagiš li se teeeebi. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1453 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1388 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki enduro bi dao kad bi mogao svaki dan da idem na ovakve staze...ali...ovako...enduro moj, nedam te nikom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta zakup staze? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Avgust 22, 2007 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Dnevni zakup je $475, tako da ako se formira grupa mogu da se podele troskovi, ali ako se ide pojedinacno, onda je $95, sto opet nije mnogo u oporedjenju sa drugim stazama. Naravno, koliko para - toliko muzike. Ova staza rekao bih prespora, ali je veoma teshnicki teska i ima se na njoj mnogo toga nauciti. Krivine su tako blizu da nekada nisam imao vremena da skliznem sa jedne na drugu stranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Avgust 22, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To Cale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...