Jump to content

Moto Zajednica

Smed.Palanka 31.Avgust 1. i 2. Septembar

Recommended Posts

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Dolazim u petak a u subotu idem na 40 godina mature.

Ne kaže se 40 ,nego 20...u EVRIMA. ;) ( mi u prekodrinskoj državi računamo marka - evro  1/2)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 118 postova

Dolazim u petak a u subotu idem na 40 godina mature.

A jel idesh na veliku ili malu...mislim maturu??3e9e3346761ff5ef47ea538pj2.gif

Nemam veliku,trebam još malo da ostarim pa potražiću veću

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Vreme je lose, nesto se oblaci ali svejedno idem na skup pa se vidimo tamo.

• Svrati ponekad, 208 postova

Nisam nikada bio na ovom skupu, ali sinoc sam morao da svratim da vidim kakav je... I sa ulaza deluje obecavajuce... Ali posto sam putovao 200+ km do palanke i jos dosta km do bg-a, premoren i sa putnicima kojima se ide kuci, nisam ulazio na skup, ali definitivno cu gledati sledece godine da udjem...

Nego na putu od plane do palanke sam video motor na drumu, nisam video koja je kawa u pitanju, sportska definitivno (mrak, u prolazu a i bio je prilicno izlupan), panduri zagradili taj deo, na mestu nije bilo nijedng drugog vozila - auta ili kamiona, a ni vozaca motocikla...  :( ??? :(  Zna li neko sta se desilo tu? Ko je i kako tu imao udes?

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Bio sam na skupu i mogu vam reci da je bilo super.

Dosta motora s'obzirom na jucerasnje vreme, rganizacija odlicna, ma sve na nivou.

U gradu je bio zagradjen deo za "tocak" ali dizali su svega 10 minuta tako da nije bilo nista posebno ali na periferiji kad se ide iz Palanke ka Mladenovcu imalo je sta da se vidi... :)

• Zainteresovan, 599 postova

Bio sam sinoc oko 22h i to kolima (ajde svi me ispljujte,zasluzio sam). Bilo je lepo,vreme ih je najzad posluzilo,organizacija OK,bez nekih ekscesa. YU grupa odradila posao maestralno. Ono sto me nervira ali i raduje (????) je prisustvo dosta omladine iz grada,tj nemotorista.  Nije lose za pravljenje guzve,za uspesnost same organizacije  ----  jedino kada pogledas  na onom mestu je bilo mnogo naroda a tek poneki motor (oko 23h).  Bolje i to nego nista.

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: TOMOS

bio sam u subotu i kao i predhodnih godina ok ekipa  i rekao bih  bar po mojoj nekoj proceni da je ove godine bilo  malkice i vise motora obzirom da je vreme bilo  jako  sumnivo ( bar za subotu)te samim time i  veliki broj se predomislio da dodje .Medjutim generalno je S.Palanka postala  skup koji ima neku svoju moto klijentelu mislim tu na ljude iz blizeg okruzenja .........KG. SD.. i.t.d....muzika kao po obicaju vrh  organizacija ok ....

puno uspeha i za ubuduce,,,,,,,,samo nastavite tako ! :) :)

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Ma bilo je i nas iz "daljeg" okruženja.Lijepo sam se proveo,ali imam i jednu zamjerku. Ne organizatorima,oni su Ok ,nego firmi koja je radila ozvučenje ( koje su papreno naplatili ).Ježio sam se dok sam gleda kako se dobri muzičari muče da "izvku" ono što ekipa sa miks pulta ne može ili ne zna.Šteta.

Guest Stronser

Bio sam sinoc oko 22h i to kolima (ajde svi me ispljujte,zasluzio sam). Bilo je lepo,vreme ih je najzad posluzilo,organizacija OK,bez nekih ekscesa. YU grupa odradila posao maestralno. Ono sto me nervira ali i raduje (????) je prisustvo dosta omladine iz grada,tj nemotorista.  Nije lose za pravljenje guzve,za uspesnost same organizacije  ----  jedino kada pogledas  na onom mestu je bilo mnogo naroda a tek poneki motor (oko 23h).  Bolje i to nego nista.

Pa mozda su i po tebi nemotoristi ostavili motore kuci i dosli kolima ?!

• Zainteresovan, 599 postova

Pa mozda su i po tebi nemotoristi ostavili motore kuci i dosli kolima ?!

Evo,javio se prvi pljuvac.Neko mora da bude prvi,to je odgovoran posao. Hvala,hvala....

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja