spop 3 Napisano Avgust 21, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Smed.Palanka 31.Avgust 1. i 2. Septembar, FREE RIDERS, 1-og YU grupa. Poziv svima na zezanje !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u petak a u subotu idem na 40 godina mature. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u petak a u subotu idem na 40 godina mature. Ne kaže se 40 ,nego 20...u EVRIMA. ( mi u prekodrinskoj državi računamo marka - evro 1/2) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 21, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kralju,pogreših KNEZU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Valjda nešto bude od tog zezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Avgust 26, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Avgust 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u petak a u subotu idem na 40 godina mature. A jel idesh na veliku ili malu...mislim maturu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano Avgust 27, 2007 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u petak a u subotu idem na 40 godina mature. A jel idesh na veliku ili malu...mislim maturu?? Nemam veliku,trebam još malo da ostarim pa potražiću veću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoM 0 Napisano Avgust 27, 2007 U prolazu, 43 postova Lokacija: Smederevska Palanka Prijavi odgovor kao problematičan Bice prase za najbrojniju grupu motorista. Potrudite se da dodjite u sto vecem broju bice extra zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim u petak a u subotu idem na 40 godina mature. [ /quote E BAS MI ZAO STO NECES BITI IME DOBRO DA ZNAM DA NEDOLAZIM] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Imali neko nesto pametno da napise povodom ovog skupa ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
geza 0 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva je organizacija.nikad nisam bio na ovom skupu ako je dobro dosao bi sa drugarima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Avgust 28, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan Imali neko nesto pametno da napise povodom ovog skupa ??? pa bice zezanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Avgust 29, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Imali neko nesto pametno da napise povodom ovog skupa ??? pa bice zezanja Bice zezanje pa bice zezanje Ko koga zeza ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 1, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je lose, nesto se oblaci ali svejedno idem na skup pa se vidimo tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Septembar 2, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikada bio na ovom skupu, ali sinoc sam morao da svratim da vidim kakav je... I sa ulaza deluje obecavajuce... Ali posto sam putovao 200+ km do palanke i jos dosta km do bg-a, premoren i sa putnicima kojima se ide kuci, nisam ulazio na skup, ali definitivno cu gledati sledece godine da udjem... Nego na putu od plane do palanke sam video motor na drumu, nisam video koja je kawa u pitanju, sportska definitivno (mrak, u prolazu a i bio je prilicno izlupan), panduri zagradili taj deo, na mestu nije bilo nijedng drugog vozila - auta ili kamiona, a ni vozaca motocikla... ??? Zna li neko sta se desilo tu? Ko je i kako tu imao udes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na skupu i mogu vam reci da je bilo super. Dosta motora s'obzirom na jucerasnje vreme, rganizacija odlicna, ma sve na nivou. U gradu je bio zagradjen deo za "tocak" ali dizali su svega 10 minuta tako da nije bilo nista posebno ali na periferiji kad se ide iz Palanke ka Mladenovcu imalo je sta da se vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sinoc oko 22h i to kolima (ajde svi me ispljujte,zasluzio sam). Bilo je lepo,vreme ih je najzad posluzilo,organizacija OK,bez nekih ekscesa. YU grupa odradila posao maestralno. Ono sto me nervira ali i raduje (????) je prisustvo dosta omladine iz grada,tj nemotorista. Nije lose za pravljenje guzve,za uspesnost same organizacije ---- jedino kada pogledas na onom mestu je bilo mnogo naroda a tek poneki motor (oko 23h). Bolje i to nego nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Septembar 2, 2007 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam na skupu i proveo se super ! Svaka cast za nove organizatore ! Sta mislite zasto kisa nije padala ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan bio sam u subotu i kao i predhodnih godina ok ekipa i rekao bih bar po mojoj nekoj proceni da je ove godine bilo malkice i vise motora obzirom da je vreme bilo jako sumnivo ( bar za subotu)te samim time i veliki broj se predomislio da dodje .Medjutim generalno je S.Palanka postala skup koji ima neku svoju moto klijentelu mislim tu na ljude iz blizeg okruzenja .........KG. SD.. i.t.d....muzika kao po obicaju vrh organizacija ok .... puno uspeha i za ubuduce,,,,,,,,samo nastavite tako ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Septembar 2, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo je i nas iz "daljeg" okruženja.Lijepo sam se proveo,ali imam i jednu zamjerku. Ne organizatorima,oni su Ok ,nego firmi koja je radila ozvučenje ( koje su papreno naplatili ).Ježio sam se dok sam gleda kako se dobri muzičari muče da "izvku" ono što ekipa sa miks pulta ne može ili ne zna.Šteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stronser Napisano Septembar 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sinoc oko 22h i to kolima (ajde svi me ispljujte,zasluzio sam). Bilo je lepo,vreme ih je najzad posluzilo,organizacija OK,bez nekih ekscesa. YU grupa odradila posao maestralno. Ono sto me nervira ali i raduje (????) je prisustvo dosta omladine iz grada,tj nemotorista. Nije lose za pravljenje guzve,za uspesnost same organizacije ---- jedino kada pogledas na onom mestu je bilo mnogo naroda a tek poneki motor (oko 23h). Bolje i to nego nista. Pa mozda su i po tebi nemotoristi ostavili motore kuci i dosli kolima ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Septembar 12, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sinoc oko 22h i to kolima (ajde svi me ispljujte,zasluzio sam). Bilo je lepo,vreme ih je najzad posluzilo,organizacija OK,bez nekih ekscesa. YU grupa odradila posao maestralno. Ono sto me nervira ali i raduje (????) je prisustvo dosta omladine iz grada,tj nemotorista. Nije lose za pravljenje guzve,za uspesnost same organizacije ---- jedino kada pogledas na onom mestu je bilo mnogo naroda a tek poneki motor (oko 23h). Bolje i to nego nista. Pa mozda su i po tebi nemotoristi ostavili motore kuci i dosli kolima ?! Evo,javio se prvi pljuvac.Neko mora da bude prvi,to je odgovoran posao. Hvala,hvala.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...