idanijel 1594 Napisano Avgust 20, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Nezvanicno ali yamaha priprema da izmedju mt03 660cm3 i mt 01 1670cm3 plasira MT 02 900cm3 sa 6 godina starim ali proverenim i u praksi dokazanim agregatom tdm 900 . razmislja se i o drag staru 1100cm3 ali ja licno bi voleo videti tdm makinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Avgust 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Naaaaajs! Yamaha je to!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 21, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Naaaaajs! Yamaha je to!!! Red je bio da i oni naprave neki lep motor. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan i definitivno bi bio prodavaniji od oba predjasnja modela, obzirom da je 03, bar po meni, premrsav/premal a 01 je mrcina samo takva... ovo bi dobar potez bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Avgust 22, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan i definitivno bi bio prodavaniji od oba predjasnja modela, obzirom da je 03, bar po meni, premrsav/premal a 01 je mrcina samo takva... ovo bi dobar potez bio Dijelimo isto misljenje. P.S. Ova fotografija je djelo Photoshopa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...