street fighter 19 Napisano Septembar 23, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sve informacije o motoru na telefon 0643374056 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor u perfektnom stanju moze zamena za auto ili neki super moto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marinko94 12 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha Yzf R1 Prijavi odgovor kao problematičan pa stavi malo vise informacija o motoru god itd ima ces bolju prodaju Sorry za off Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chengelle 30 Napisano Octobar 2, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd-Jagodina Motocikl: Honda Cbr1000F (autobus) Prijavi odgovor kao problematičan Stavi koja je cena,i koji auto u zameni,skuplji-jetiniji i tako to!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, sada ce Vam biti obrisani postovi.... naime, to mu je vec savetovano ali su postovi obrisani.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Octobar 3, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ih ja obrisao.Cena je 3200 i moze zamena za AUTO u ceni motora.Ova cena je za kes u zameni naravno veca!!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Octobar 4, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ne znam zasto komentarisu oglas ljudi koji nece kupiti motor od mene vec eto samo da nesto kazu!!!!! 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaleKG 298 Napisano Octobar 4, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je forum, a ako neces da ti se komentarise oglas ti lepo zakljucaj temu. Inace sve sto smo ja i ostali forumasi napisali bilo je drugarski kako bi ti oglas bio potpuniji. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Octobar 14, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan uzmi R6 ..... imaš lepo dva a ja sebi kupim auto i svi srećni i zadovoljni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
street fighter 19 Napisano Octobar 18, 2011 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze i meni tako odgovara... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...