Lukac 1341 Napisano Septembar 22, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Hondu CBF1000 od 2006 pa navise, max ocuvanu ,nefarbanu,sa koferima, bilo koja boja osim crne i metalik narandzaste,ponude na PP ili tel 064 9760896. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Septembar 26, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan aauuu druze to je pravi motor!! srecno sa kupovinom,mada ces to ovde malo teze naci,ja sam do sada video kod nas samo tri komada. bila je jedna siva u bg video sam je na pol.automobili i jedna u kraljevu isto siva,pa pogledaj na tom sajtu dali ih ima jos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Septembar 26, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informaciji oba su prodata,ovaj u Bgd je bio zesce lupan (kupljen od Ryu motorsa ),a onaj drugi je odmah prodat tako da ne znam detalje.Ovaj prvi je bio kod mene u Bataji ( 5000e) ali ja cu radije da dam vece pare al da kupim stvarno dobru stvar! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Septembar 27, 2011 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan nisam znao da je bio lupan,ima ga jos uvek na pol.automobili. treceg koji sam ja video ali nije na prodaju vozi otac Branislav (onaj sto je pljesk'o narkomane lopatom) i prezadovoljan je motorom. srecno sa kupovinom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Septembar 27, 2011 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan nisam znao da je bio lupan,ima ga jos uvek na pol.automobili. treceg koji sam ja video ali nije na prodaju vozi otac Branislav (onaj sto je pljesk'o narkomane lopatom) i prezadovoljan je motorom. srecno sa kupovinom Veoma nebitna i neumjesna stvar za komentar Oglasa! 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...