Jump to content

Moto Zajednica

Donji Milanovac - Majdanpek

Recommended Posts

• Hit the Road, 1415 postova
  • Motocikl: BMW R1200GSA

Samo jedna ispravka... Mimi BEZ suvozaca. Dodjem sinoc kuci, i kaze klinac: - Tata, izvini, ja stvarno ne mogu da idem sa tobom. Imam puno da ucim ovaj vikend!

Savesno i odgovorno dete, svaka mu cast.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 760 postova

Ako idete putem Donji Milanovac - Majdanpet tzv. put preko brda , obratite paznju , putari su krpili rupe i ostavili nepociscen materijal ( grebani asvalt ) na putu , malopre sam prosao.Ako nesto zatreba 064 6656477 Boban.

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Nabavio sam zastitu za vrat, rukavice, kod majstora ugradio protektore u "civilnu" koznu toplu jaknu, i sada - odustajem od puta. 0plac.gif Razlog nije ni lose vreme, ni hladnoca, ni mali broj prijavljenih ("malo drustvo, ali odabrano" :zdravo: ), vec je razlog licne prirode. Neopisivo mi je zao sto necu ici, i jedva cekam prolece da spremimo jednu ovakvu, mozda jos lepsu v(b)ikend-voznju. Nadam se da to nece spreciti vas ostale da se lepo provedete i bez mene! Zelim Vam srecan put i odlican provod! :zdravo:

Za ostale drugare koji krecu iz Bgd, ili prolaze kroz BGD.

Vinca, ul. Smederevski put br. 3, na raskrsnici sa ulicom Profesora Vasica, (jedan jedini semafor na Vinci),

Caffe Shansa, na ogradi reklama Sp.kladionica Millennium, (cosak sa leve strane gledajuci iz pravca Beograda)

Na trotoaru ce biti parkiran srebrni V Strom ujutro od 08,00 h, cekam vas na kafi, caju, soku, vinu, pivu ili ko sta vec voli...

Oko 09,00 h bi trebalo da krenemo prema Smederevu gde bi se sastali sa VladomSD.

Mimi 065-8065-732.

• Podržavam 1

Ne mnogo vezano za ovu temu, ali cisto oko moje organizacije za ovu voznjicu, i zelje za voznjom:

- vikendom imam najvise posla, trebao sam da radim oba dana, ali sam nasao kome da platim da me menja,

- u nedelju mi kuci stize 10 m3 drva za ogrev, nasao sam i platio ko to da istovari i ko da isece,

- u subotu kum zeni sina, svadba, finansiram brata koji ce otici umesto mene,

- u nedelju svadba, zeni mi se brat od strica. Pozvao sam moje matore koji ce u subotu doputovati iz Banje Vrujci (zive tamo) i otici na svadbu umesto mene

- juce po kisi isao u Zemun kako bih u Pegazu sredio scootoiler pred put (mrzi me da prevrcem motor na ledja da bih mu podmazao lanac)

- danas jurcao po gradu kako bih zavrsio jos neke poslovne obaveze da bih mogao mirno da krenem

- zakazanu supruginu operaciju sam pomerio dva dana ranije, da bih je u sredu izveo iz bolnice i bar malo ispratio postoperativni period. (nije nista strasno, bar se nadam)

Sve u svemu, svodi se na ono sto smo vec X X puta procitali, a to je: KO ZELI, NACI CE NACIN, KO NE ZELI, NACI CE RAZLOG.

Niko ovim ne treba da se oseca prozvanim, nego ljudi, ili se prijavite, ili odjavite, cisto da se zna. Iskreno, voleo bih da se malo druzimo, malo skrenemo mozak od svakodnevnice, a ujedno i iskoristimo ovo jos malo vremena pre nego utonemo u zimski san.

Evo , ja stavljam kafu za ujutru, nek se greje voda 1zdravo.gif

• Podržavam 4

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

@mimi vinca

Ja brate mogu samo plus da ti dam .. zovi me kad krenete iz Vinče

@Lucky

zao mi je druze, nadam se da nije ništa ozbiljno

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Nije stvar u farbanju drvenarije. Misli sta hoces. Nikom nije krivlje nego meni sto ne idem. Svi ste mi dragi, ali ne toliko da vas uplicem u porodicne odnose

Nije stvar u farbanju drvenarije. Misli sta hoces. Nikom nije krivlje nego meni sto ne idem. Svi ste mi dragi, ali ne toliko da vas uplicem u porodicne odnose

Pogresno si shvatio, ja sam se samo malo nasalio i nista vise. Moja greska jer sam zaboravio da stavim smajlija. evo ispravljam gresku sad

1nanana.gif1nanana.gif1moto3.gif1hej.gif0namigivanje.gif0namigivanje.gif POZZZ

Kad budemo krkali neko masno mesiste, mislicu na tebe i pojesti nesto u tvoje ime. Ovi sto vole pivo, popice bar po jedno u tvoje zdravlje. Ziveo!

• Svrati ponekad, 121 postova
  • Motocikl: hooooonnddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja kao što rekoh sad sam s'posla i na žalost diša nešto ne može da se organizuje a ja nemogu da ga presiram,0plac.gif tako da "nikom nije žao kao meni" što od dve mogućnosti mogu samo da prihvatim treću a to je da radim i budem slobodan u ponedeljak! Biće valjda još nekih vožnjica, makar do tog posla a ako ne bude, do proleća pozdrav!!! Ekipi sretan put,suv asfalt i dobro zezanje a nama koji ostajemo lep vikend!

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

ja vec ustao :) idem da se obrijem, pa onda da se spakujem za put

nego nemoj da zaboravite da kakite ujutro. nista gore nema nego kad te pritera na putu !

• Svakom po zasluzi, 12421 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Sad su se akcijasi javili iz D. Milanovca, njih cetvorica. Kazu da je strasno hladno iako sunce greje i da uzivaju 1zdravo.gif

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

STIGLIIIII...

Kod Smedereva smo se rastali, Mimi Vinca i ja na obilaznicu pa u SD/Vincu , a Usamljeni jahač, Papa Stalin i Severian (pridruzio nam se danas u Kučevu), krenuli put Kovina, Pančeva pa za BGD.

Dvodnevna vožnja od 600 km...Beograd, Smederevo, Požarevac, Veliko Gradište, Golubac, Donji Milanovac, Kladovo (noćenje), Donji Milanovac, Majdanpek (preko Oman-a), Kučevo, Petrovac, Žabari, Požarevac, Smederevo, Kovin, Pančevo, Beograd....

Fantastična vožnja.... malo da odmorimo i sumiramo utiske pa će biti fantastičnih slika i snimaka.

Posebno bih želeo da se zahvalim Chuky-ju, Draganu i ostalim drugarima iz Kladova koji su nas dočekali i ispratili kao rođene, pokazali najbitniji deo Kladova (štraftu, pizzerije i kafiće) , našli smeštaj i pravili društvo kao vrsni domaćini. :care:

• Podržavam 2

• REW/Hit The Road, 502 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 GSA

Severian, Papa Stalin i ja uspešno prošli blokadu na pančevačkom mostu. Saobraćajka na spuštanju ka Bg i kilometarska kolona na mostu. Ovo me je više izmorilo nego 600 km na putu.

Za sada samo da se zahvalim svim drugarima sa kojima sa proveo sjajan vikend. Posebna zahvalnost Moto Klubu Kladovo čiji su nas članovi dočekali i bolje nego rod rođeni i ugostili onako kako samo može da se sanja. Očekujem, uzvratnu postetu.

Hvala i Severianu koji nam se pridružio u Kučevu i kao uvek provozao sjanom rutom do Beograda.

A sada dragi moji: Mimi Vinča, VladoSD i Papa Stalin, ja odoh da spavam a slike kasnije.

• Podržavam 1

evo da se prijavim i ja. Sve u svemu, predivan vikend, lepa voznja i dobro zezanje. Ismejao sam se kako odavno nisam 1jee1.gif1jee1.gif1jee1.gif. Posebno se zahvaljujem momcima iz Kladova, docekali su nas i ugostili kao najrodjenije, kao da smo dosli na slavu. Ocekujem da cemo nastaviti druzenje i da cemo dobiti priliku da im se revansiramo.

Chuky, drugi put se potrudi da nam nadjes smestaj sa upotrebom gazdarice i bice sve u redu 1oda.gif.

Fotke??? Pa polako, dok se izaberu najlepse. Ocekujem da se prvi javi Usamljeni Jahac sa fotkama i snimcima, a ondaK i mi da dodamo jos o nesto.

Juce ujutro bilo malo hladno, ali posle otoplilo, tako da smo brzo zaboravili onu hladnocu.

• Podržavam 1

• Integrisan, 8334 postova

Ja se nesto smrzao do SD. Al' ukradosmo jos jedan dan za voznju...

Volim da vozim sa ljudima koji imaju toliku strast za voznjom, kao sto je vas cetvorica imate!

A sad daj slike, kakvo spavanje - 'ajde, mlad si ti jos! U najboljim godinama (za rt;)

Zaboravih da napomenem...Puno lepe prirode, lepih krivina, ali najlepsa voznja bila danas od Kuceva do Petrovca na Mlavi, heheheh. Malo smo ispitivali granicu drzanja guma po ovom prohladnom asfaltu. Osecao sam se kao dete na ringispilu. I mogu reci da jos uvek moze bas leeeepo da se lomi 1jee1.gif.2jee5.gifonhishead.gif1moto3.gif2jee3.gif

• REW/Hit The Road, 502 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 GSA

Kada Severian kaže da nema spavanja onda to mora ozbiljno da se shvati tako da evo malo fotki sa vikend vožnje:

1zdravo.gif1aha.gif

PapaStalin se smrazava....

QIFfp_bjbkladovo20114.jpg

VladaSD i Mimi vinča se smrazavaju....

w0Fgc_bjbkladovo20115.jpg

Usamljeni jahač i Mimi vinča se smrazavaju....

ee1F8_bjbkladovo20116.jpg

Jasno vam je da smo se smrzi kao piiiiip...... Subota pre podne, hladno, vetar duva, oblačno. Da je neko predložio da se vratimo mislim da bi dobio još tri glasa.

Reklamni blok za kacige.

xtqPH_bjbkladovo20117.jpg

Negde oko podneva sunce je počelo da greje a mi posle Zlatne ribice (kafana u Golubcu) i brda mesa mnogo raspoloženiji.

Gp8Wy_bjbkladovo201111.jpg

Stari, dobro BMW RT na Dunavu.

ELoiV_bjbkladovo201113.jpg

Poziranje za moto časopis.

DuOnz_bjbkladovo201118.jpg

Učesnici vikend vožnje do Kladova.

xppOR_bjbkladovo2011261.jpg

xVXin_bjbkladovo201123.jpg

oVM0Z_bjbkladovo201124.jpg

gKIH2_bjbkladovo201128.jpg

Za svakog po nešto...

x362z_bjbkladovo201134.jpg

Mimi, uzeh ti ideju za reklamu...izvini, nisam mogao da odolim.

cKZ9c_bjbkladovo201137.jpg

Na kraju nam se i Severian pridružio na hrani i vožnji. Restoran na izlasku iz Petrovca.

g3woM_bjbkladovo201142.jpg

Mimi, očekujem tvoje fotke sada......

Filmić mora da sačeka malo jer nemam pojma šta je ispalo u onoj suludoj vožnji po tucaniku, rizli i šljunku na putu od Donjeg Milanovca do Majdanpeka.

• Podržavam 3

Eh, moje ce malo pricekati. Cim sam stigao kuci, istusirao se i presvukao, pojavio sam se na poslu. Momentalno se nalazim na radnom mestu, a to ce potrajati verovatno do 01h. Potrudicu se nocas da to odradim (ukoliko se budem snasao sa smanjivanjem fotografija). U svakom slucaju, BITI CE uskoro 0takoje.gif.

A moracu malo i da 1zzz.gif, jer sutra radim od 09h do 01h nocu, celi dan (kupujem vreme za sredu i cetvrtak, Divcibare, Zlatibor, Tara i nazad 1moto3.gif

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja