Danko 184 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem gore popodne negde oko 4-5, pa ko je raspoložen za neko kraće zezanje po šumskim stazama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ah Ventura......kapiram, kapiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Danko 184 Napisano Avgust 15, 2007 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Avgust 15, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ime retko a poznato, svaki put me vraca unazad mnogo, mnogo godina i nikako ne kapiram zasto mi je pzonato, kliknem na sajt u potpisu i po jahtama shvatim...malko treba matorom co'eku ali upali kad-tad. Nisam za Avalu danas ali uzvracam pozdrave u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...