Mare70a 1399 Napisano Septembar 12, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam nazad stari varijator koji je jos mogao da ide sa sve rolnicama. Kaze on,stavi u rezervu,mozda ti zatreba za jedno dvaes-tries iljada. Cuo se ujutru malo dok se ne zagreje motor,ali je radio normalno kad se ugreje. Nervirao me uzasno jer sam ja picajzla. Ako nekome treba a nema za novi ili hoce nesto da budzi,ovaj jos moze da pregura bar jos deset hiljada. Ovim putem ga POKLANJAM komplet sa rolnicama,greota da mi stoji na prvoj stanici do kante,tj.podrumu i skuplja prasinu a mozda nekome treba. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 13, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Poklonjeno kolegi sa foruma. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 13, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Poklonjeno kolegi sa foruma. A kolega , sam naravno ja I ovim putem da se zahvalim Maretu. Leve stranice kanala rolnica u mom varijatoru su pojedene jer je neki veliki majstor stavio rolnice naopacke (Malossi sa navlakama) tako da su gulile stranicu kanala. Jos jednom veliko hvala i pozdrav PS Evo kakav je moj varijator . Rolnice su ugradjivane kod zesceg majstora u centru. Vidite nasta lice rolnice i koliko su pojedene , a vidite i stranicu kanala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Septembar 14, 2011 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je kad mogu da pomognem. Nadam se da cete sluziti valjano. Pozz i javite kad ima neka voznjica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Septembar 15, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je kad mogu da pomognem. Nadam se da cete sluziti valjano. Pozz i javite kad ima neka voznjica. Naravski Navozaces se ti super sa Gilerom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...