kiki-suzuki 2 Napisano Novembar 30, 2007 U prolazu, 65 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki rmz 450 i drz 400 Prijavi odgovor kao problematičan video sam u markos-u b-king prelep motor!!!!!!!! ako neko ima na umu da ga kupi,eto mozete tamo otici. a ako ne bar da sednete na njega,sto sam ja to i uradio. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 30, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Transformer ! isti bumble bee ! ;D Mocno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesone 2 Napisano Decembar 1, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja mu je cena kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 1, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan 12 670 u Eurosumaru. Platis i vozis... A, da, i 500e registracija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Decembar 1, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Vrh izgleda! Jedini naked bike koji bih kupio, naravno kada bih imao lovu!Mada me malo i plasi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Februar 23, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Vozim ja danas moje dostavno vozilo onako kako se vec voze dostavna vozila u grad... ;D U stvari, nisam bio najbrzi, pretece me nesto crno... a vezano za ovu temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...