Jump to content

Moto Zajednica

Jel se i to desava????

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 348 postova
  • Motocikl: bez

DA vam pricao sta sam veceras cuo:

Oko 23h sam se nesto motao po Obilicevom vencu (ispred garaze) i prilazi mi lik SECURITY iz tc milienijum,staje pored mene i pocinje da me odmerava.Ja skinem kacigu i pitam coveka o cemu se radi jel vidim da je lik resio da mi presece put i krece ka meni (zaboravih da kazem da sam svo vreme na motoru).Kaze lik jel znam ja "nekog indijanca sto vozi SUZUKI GSI bez kacige?".Ja onako zbunjen mislim se sta je suzuki gsi i pitam koji je razlog tj. zasto me to pita.Kaze lik da je vozio danas u ul. Srpskih vladara skuter(ne znam koji) i da mu je "taj indijanac" uleteo u makaze,oborio ga i pobegao.Pokaze mi covek laktove koji su izguljeni i kaze da je bio dobro obucen (oprema,kaciga,jakna....) pa je na svu srecu proslu kako treba.Kazem ja njemu da pojma nemam i da je dobro prosao.Za motor nisam ni stigao da ga pitam jer se on,razocaran sto ne znam "tog indijanca",okrenuo i otisao u TC.

Dal` je moguce da se pored tolikih problema sa vozacima automobila desavaju i ovakve gluposti ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Ma normalno, pa sto bi bolidi vozili samo kola, ima ih i na motorima, to je poznata stvar...... Ako kreten sedne na motor, to ga ne cini boljim, ostaje kreten

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja