ica 1 Napisano Septembar 6, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Osijek-Tenja Hrvatska Motocikl: suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan MK LEGA iz Tenja pokraj Osijeka organizira 4 moto susrete koji će se održati 10 i 11 septembra. Pozivamo sve bajkere dobre volje koji su raspoloženi za dobru svirku i još bolje druženje da nam se pridruže. Susreti se održavaju na pomoćnom igralištu NK Slavonac Tenja koji se nalazi u centru mjesta,bit će postavljeni putokazi. 10.09 prihvat motorista unutar kampa,dobrodošlica na ulasku u kamp,druženje,smještaj sudionika koji će noćiti u improvizirani kamp te podizanje šatora. Grah dobrodošlice...moto igre...te luda svirka uz nama drage prijatelje PROROCK iz Slavonskog Broda i grupu PLAGIJATI koji su također iz Broda. Ulaz je slobodan... Srdačno vas očekujemo MK LEGA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Septembar 7, 2011 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan jel neko zna sta je tacno potrebno od papira za hr (zeleni karton, medjunarodna dozvola,..)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano Septembar 7, 2011 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan medjunarodna dozvola netreba kolko ja znam samo zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ica 1 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Osijek-Tenja Hrvatska Motocikl: suzuki GSX650F Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelju za ulazak u hrvatsku potreban ti je samo zeleni karton. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Septembar 7, 2011 Hronični Motociklopata, 7331 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ja bi doso, al mi istekla vozacka dozvola, mogu samo po opstini da se vozam dok ne bude gotova nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2835 Napisano Septembar 9, 2011 Drug član, 2751 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cena smestaja, npr. privanog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...