forrest gump 14 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan samo reci,letecemo kao meci! ;D ;D ma ima da jedes,sta ti se servira bre,kao svi pravi bajkeri ;D salim se naravno druze moj,aj' samo ti svrati,pa ce organizujemo i praci ako treba ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan samo reci,letecemo kao meci! ;D ;D ma ima da jedes,sta ti se servira bre,kao svi pravi bajkeri ;D salim se naravno druze moj,aj' samo ti svrati,pa ce organizujemo i praci ako treba ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Javim u petak pa se dogovorimo za "radni dorucak".... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da ste ih izbusili pozadi kod izduva. Jedino se tu dobija dubok zvuk. Ako ste na izduvnoj grani onda je samo poceo da kresti. Za 4T masine auspuh povecava minimalno performanse ali za 2T masinu auspuh je jedan od naj presudnijih delova za povecanje snage. Na mojoj masini sam skidao ceo auspuh i po mom proracunu performanse su se povecale za max 4-5%. Drugaru se na starom Qingqi Yuki 2T odvarila ona cevcica koja se vraca u karburator i ide 20-30% bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Septembar 3, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Forrest aj baci sliku da vidim kako si to uradio posto planiram i ja da ga busim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan samo reci,letecemo kao meci! ;D ;D ma ima da jedes,sta ti se servira bre,kao svi pravi bajkeri ;D salim se naravno druze moj,aj' samo ti svrati,pa ce organizujemo i praci ako treba ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Javim u petak pa se dogovorimo za "radni dorucak".... ;D ;D ;D ;D ;D dogovoreno Pretpostavljam da ste ih izbusili pozadi kod izduva. Jedino se tu dobija dubok zvuk. Ako ste na izduvnoj grani onda je samo poceo da kresti. Za 4T masine auspuh povecava minimalno performanse ali za 2T masinu auspuh je jedan od naj presudnijih delova za povecanje snage. Na mojoj masini sam skidao ceo auspuh i po mom proracunu performanse su se povecale za max 4-5%. Drugaru se na starom Qingqi Yuki 2T odvarila ona cevcica koja se vraca u karburator i ide 20-30% bolje. $t su,i busili ih od pozadi Forrest aj baci sliku da vidim kako si to uradio posto planiram i ja da ga busim nije vizuelno bog zna sta,al' ajde,ce bacim fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan E neka ste ih probusili. Na jinlunu je jos i podnosljivo, ali Foreste kod tebe se cuo motor kao da radi na struju, jos samo da se resis onih bocnih plastika i blatobran da metnes pod brusilicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 3, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan E neka ste ih probusili. Na jinlunu je jos i podnosljivo, ali Foreste kod tebe se cuo motor kao da radi na struju, jos samo da se resis onih bocnih plastika i blatobran da metnes pod brusilicu pa i moj je Jinlun,brate! ;D Bice i to,ne brini,to sam zacrtao sebi tokom zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan [ Ja te radove sa busilicom zovem "Grunfovanje" a ne custom-izacija.... ;D ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ideju od kojeg motora je kopija masine 162 FMJ od 150 cmm, a koja se ugradjuje i u Kinroad 150-16. evo kako izgleda. ??? ??? ??? Dosta vremena sam danas izgubio na bikezu pokusavajuci da nadjem nesto slicno kod japanaca. Jos malo pa cu da dignem ruke od pretrege. :o :-\ Najblize sta sam nasao je da je masina koja se montira na "Kineze" od 150 cm, "malo izbusena" hondina masina od 125 cm, a koja se ugradjivala 70-ih na SL,CG,CB,CT,TL i NX modele. Po izgledu to je to. Hod klipa kod ovih i nasih masina je isti (49,5 mm) ali je cilindar sa 56,5 izbusen na 62mm. Inace ni jedna japanska firma nije proizvodila, nikada, masine od 150 cm slicnih karakteristika kao kod nasih motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ova masina lici na moju... pogladacu jos da li ima vise slicnosti ili su iste(sto je verovatnije). Ja sam nesto nacuo da je moja masina od neke Yamahe, aku su mene slagali, lazem i ja tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Septembar 4, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan "Tragova" da se radi o Hondinim masinama ima i na http://www.thumpertalk.com/forum/archive/index.php/t-489370.html Vidi poruku Owyhee-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1928 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 2876 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li ko gde ima da se skine neki manual za keeway Speed 150/125.Ja se ubi trazeci nemogu nista da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 4, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan da li neko ima ideju od kojeg motora je kopija masine 162 FMJ od 150 cmm, a koja se ugradjuje i u Kinroad 150-16. evo kako izgleda. ??? ??? ??? Dosta vremena sam danas izgubio na bikezu pokusavajuci da nadjem nesto slicno kod japanaca. Jos malo pa cu da dignem ruke od pretrege. :o :-\ Najblize sta sam nasao je da je masina koja se montira na "Kineze" od 150 cm, "malo izbusena" hondina masina od 125 cm, a koja se ugradjivala 70-ih na SL,CG,CB,CT,TL i NX modele. Po izgledu to je to. Hod klipa kod ovih i nasih masina je isti (49,5 mm) ali je cilindar sa 56,5 izbusen na 62mm. Inace ni jedna japanska firma nije proizvodila, nikada, masine od 150 cm slicnih karakteristika kao kod nasih motora. Znaci da i Kinezi "grumfuju" jos u fabrici! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Septembar 4, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Kineze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ide negdje ovaj vikend? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda videcemo samo gde i kako ko moze . ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan danas sam bio nesto poslom do kikinde i video da prodaju neke kineze i stanem da vidim o cemu se radi: a tamo ovo sa slike motorce od 125ccm, potrosnja je 2.8l, snaga nekih 9.5-10 konjica, na izgled sasvim pristojno odradjen...ali samo na izgled! plastike su dosta lose koliko sam uspeo da primetim a kad ga je prodavac upalio nije mi se bas svidelo kako radi...kao da se u masini nesto melje i dosta je bucna masina,ali je zvuk iz auspuha zadovoljavajuci...za mojih 185cm visine sasvim je udoban i uopste nije mali...na prvi pogled reklo bi se da je bar 250ccm ako ne i vise...e da, cena je 126000 dinara e sad na nekoj slici se vidi u pozadini i neki plavi enduro od 200ccm i prodaje se kao "nov" motor sa 9km na satu... sta mislite o motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Otash 2 Napisano Septembar 5, 2008 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moram priznati da na slikama izgleda skroz ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Video sam taj Qingqi 125 na sajmu NS-u. Mnogo je bolje odradjen nego ovaj od 125 pre njega, nova 125-ica je dosta modernijeg dizajna, rezervoar je bas lepo uradjen, plastike su OK, onaj stari model bas ima slabe plastike. Ovaj novi ima i mnogo lepsu boju, mat crna i zlatne vile, a i one crvene grafike na njemu ne izgledaju lose. Ceo je redizajniran (nista nije isto osim mozda fara) u odnosu na stari model... sve je lepse! Sve u svemu lep motor za male pare, mislim da vredi tih novaca. Btw. i gume su na ovom modelu veceg profila i izgledaju mnogo bolje i volan je sportskiji + ima i 2 diska napred ako se nevaram! :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno, ali jedino ne kapiram koji će mu đavo 2 diska na prednjem točku i snagom od 10 konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 5, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne znam ali ne moze da skodi. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6216 Napisano Septembar 5, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Valjda za kočenje?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne znam ali ne moze da skodi. ;D ;D može samo da bude duplo skuplje menjanje pločica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Septembar 5, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja ne znam ali ne moze da skodi. ;D ;D može samo da bude duplo skuplje menjanje pločica Ali ce da duplo duze traju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Septembar 6, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ma imam ja neke prijatelje kojima su it diskovi mali,kazu nije problem sto su u paru,nego treba veci da budu! (da li sam rekao Gremlin? neeeee,zaboravite) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...