Jump to content

Moto Zajednica

Tema za vlasnike kineza :)

Recommended Posts

• Drug član, 1347 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

samo reci,letecemo kao meci! ;D ;D

ma ima da jedes,sta ti se servira bre,kao svi pravi bajkeri  ;D

salim se naravno druze moj,aj' samo ti svrati,pa ce organizujemo i praci ako treba  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2143 postova

salim se naravno druze moj,aj' samo ti svrati,pa ce organizujemo i praci ako treba  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Javim u petak pa se dogovorimo za "radni dorucak"....

;D ;D ;D ;D ;D

• Drug član, 1399 postova
  • Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014

Pretpostavljam da ste ih izbusili pozadi kod izduva. Jedino se tu dobija dubok zvuk. Ako ste na izduvnoj grani onda je samo poceo da kresti. Za 4T masine auspuh povecava minimalno performanse ali za 2T masinu auspuh je jedan od naj presudnijih delova za povecanje snage. Na mojoj masini sam skidao ceo auspuh i po mom proracunu performanse su se povecale za max 4-5%. Drugaru se na starom Qingqi Yuki 2T odvarila ona cevcica koja se vraca u karburator i ide 20-30% bolje.

Javim u petak pa se dogovorimo za "radni dorucak"....

;D ;D ;D ;D ;D

dogovoreno

Pretpostavljam da ste ih izbusili pozadi kod izduva. Jedino se tu dobija dubok zvuk. Ako ste na izduvnoj grani onda je samo poceo da kresti. Za 4T masine auspuh povecava minimalno performanse ali za 2T masinu auspuh je jedan od naj presudnijih delova za povecanje snage. Na mojoj masini sam skidao ceo auspuh i po mom proracunu performanse su se povecale za max 4-5%. Drugaru se na starom Qingqi Yuki 2T odvarila ona cevcica koja se vraca u karburator i ide 20-30% bolje.

$t su,i busili ih od pozadi

Forrest aj baci sliku da vidim kako si to uradio posto planiram i ja da ga busim :P

nije vizuelno bog zna sta,al' ajde,ce bacim fotke

• Drug član, 2265 postova

E neka ste ih probusili.

Na jinlunu je jos i podnosljivo, ali Foreste kod tebe se cuo motor kao da radi na struju, jos samo da se resis onih bocnih plastika i blatobran da metnes pod brusilicu ;)

E neka ste ih probusili.

Na jinlunu je jos i podnosljivo, ali Foreste kod tebe se cuo motor kao da radi na struju, jos samo da se resis onih bocnih plastika i blatobran da metnes pod brusilicu ;)

pa i moj je Jinlun,brate!  ;D

Bice i to,ne brini,to sam zacrtao sebi tokom zime  ;)

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

[

Ja te radove sa busilicom zovem "Grunfovanje" a ne custom-izacija....

;D ;D ;D

:D :D :D

• Zainteresovan, 699 postova
  • Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94

da li neko ima ideju od kojeg motora je kopija masine 162 FMJ od 150 cmm, a koja se ugradjuje i u Kinroad 150-16. evo kako izgleda. ??? ??? ???

Dosta vremena sam danas izgubio na bikezu pokusavajuci da nadjem nesto slicno kod japanaca.

Jos malo pa cu da dignem ruke od pretrege. :o :-\

Najblize sta sam nasao je da je masina koja se montira na "Kineze" od 150 cm, "malo izbusena" hondina masina od 125 cm, a koja se ugradjivala 70-ih na SL,CG,CB,CT,TL i NX modele. Po izgledu to je to. ;)

Hod klipa kod ovih i nasih masina je isti  (49,5 mm) ali je cilindar sa 56,5 izbusen na 62mm.  ;)

Inace ni jedna japanska firma nije proizvodila, nikada, masine od 150 cm slicnih karakteristika kao kod nasih motora. :)

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Ova masina lici na moju... pogladacu jos da li ima vise slicnosti ili su iste(sto je verovatnije). Ja sam nesto nacuo da je moja masina od neke Yamahe, aku su mene slagali, lazem i ja tebe ;)

da li neko ima ideju od kojeg motora je kopija masine 162 FMJ od 150 cmm, a koja se ugradjuje i u Kinroad 150-16. evo kako izgleda. ??? ??? ???

Dosta vremena sam danas izgubio na bikezu pokusavajuci da nadjem nesto slicno kod japanaca.

Jos malo pa cu da dignem ruke od pretrege. :o :-\

Najblize sta sam nasao je da je masina koja se montira na "Kineze" od 150 cm, "malo izbusena" hondina masina od 125 cm, a koja se ugradjivala 70-ih na SL,CG,CB,CT,TL i NX modele. Po izgledu to je to. ;)

Hod klipa kod ovih i nasih masina je isti  (49,5 mm) ali je cilindar sa 56,5 izbusen na 62mm.  ;)

Inace ni jedna japanska firma nije proizvodila, nikada, masine od 150 cm slicnih karakteristika kao kod nasih motora. :)

Znaci da i Kinezi "grumfuju" jos u fabrici! ;D ;D ;D

• Zainteresovan, 837 postova
  • Motocikl: Trenutno bez :/

danas sam bio nesto poslom do kikinde i video da prodaju neke kineze i stanem da vidim o cemu se radi: a tamo ovo sa slike

motorce od 125ccm, potrosnja je 2.8l, snaga nekih 9.5-10 konjica, na izgled sasvim pristojno odradjen...ali samo na izgled! plastike su dosta lose koliko sam uspeo da primetim a kad ga je prodavac upalio nije mi se bas svidelo kako radi...kao da se u masini nesto melje i dosta je bucna masina,ali je zvuk iz auspuha zadovoljavajuci...za mojih 185cm visine sasvim je udoban i uopste nije mali...na prvi pogled reklo bi se da je bar 250ccm ako ne i vise...e da, cena je 126000 dinara

e sad na nekoj slici se vidi u pozadini i neki plavi enduro od 200ccm i prodaje se kao "nov" motor sa 9km na satu...

sta mislite o motoru?

post-1656-12879003938271_thumb.jpg

post-1656-12879003939367_thumb.jpg

post-1656-12879003940429_thumb.jpg

• Zainteresovan, 870 postova
  • Motocikl: Suzuki XF650 Freewind

Video sam taj Qingqi 125 na sajmu NS-u. Mnogo je bolje odradjen nego ovaj od 125 pre njega, nova 125-ica je dosta modernijeg dizajna, rezervoar je bas lepo uradjen, plastike su OK, onaj stari model bas ima slabe plastike. Ovaj novi ima i mnogo lepsu boju, mat crna i zlatne vile, a i one crvene grafike na njemu ne izgledaju lose. Ceo je redizajniran (nista nije isto osim mozda fara) u odnosu na stari model... sve je lepse! Sve u svemu lep motor za male pare, mislim da vredi tih novaca. :)

Btw. i gume su na ovom modelu veceg profila i izgledaju mnogo bolje i volan je sportskiji :)8) + ima i 2 diska napred ako se nevaram! :o :o

ma imam ja neke prijatelje kojima su it diskovi mali,kazu nije problem sto su u paru,nego  treba veci da budu! (da li sam rekao Gremlin? neeeee,zaboravite)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja