R.I.P. 39 Napisano Februar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan DA ADMINI KADA ĆE PODFORUM, KINESKA NOVA GODINA JE PROŠLA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan DA ADMINI KADA ĆE PODFORUM, KINESKA NOVA GODINA JE PROŠLA Sta se ti deres magarce mali ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6067 Napisano Februar 22, 2009 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A pošto me onoliko našopao grudvama, onaj tvoj sin je zaslužio jednu dobru.............čokoladu od čika Arakisa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Februar 22, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da kad ce taj podforum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Evo da se i ja oglasim posle toliko vremena ;D. Danas sam se nesto zezao po netu i naleteh na nove modele iz sprinta. Zna li se kolika je cena tih modela ili je ovo samo najava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Head 27 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 306 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ,kada ce taj podforum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bogda Još nema cena novih modela skutera i motocikala iz sprinta. Trebalo bi da budu do kraja ove nedelje. Koliko sam upućen motori se još nalaze u Rijeci na carini. Arakis Naravno, samo ti dodji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da imamo podforum,Kineskih motora će biti sve više,kako stvari stoje. Nego,ako neko zna podatak prečnika i hoda klipa kod Kinroada 150 ili Zxmca 150 neka napiše. Nešto mi se mota po glavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 23, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Forum vec postoji, ali jos nije vidljiv. Samo jos malo strpljenja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 23, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Što se mene tiče,neću više da potenciram to pitanje,bitno je da će biti. Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 23, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odlično! Što se mene tiče,neću više da potenciram to pitanje,bitno je da će biti. Pozdrav, Ma nije nikakav problem, tu smo da pitamo i dobijamo odgovore. I ja jedva cekam da se to pusti u rad jer ima jos puno iznenadjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 23, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi bilo loše da imamo podforum,Kineskih motora će biti sve više,kako stvari stoje. Nego,ako neko zna podatak prečnika i hoda klipa kod Kinroada 150 ili Zxmca 150 neka napiše. Nešto mi se mota po glavi Pisao sam o precnicima i hodu razlicitih kineskih motora, pokusaj da nadjes odgovor u temi. @Lalajko, lepa vest. Pretpostavljam da se cekalo na zavrsetak i ostalih novina koje tajite (bez velikog uspeha ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Februar 23, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno! Jedva cekam podforum Lepe vesti Lalajko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno nikoga ovo ne interesuje ali u čopera 150ccm nemože da se ubaci klip od 200ccm,jer nije ista klipnjača,hod klipa kod 150 cc je 49,5 a kod 200cc je 62,2 ??? Cilindar je mogao da se razbuši,od 62mm na 63,5mm. A taman sam... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 24, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan U tom slucaju visokoprotocni filter, vece dizne i bolji auspuh. Trebalo bi i to malo da pomogne, mada 200ccm bi bila prava stvar, ali ne verujem da je moguce doci dotle. Mozda da juris neki klip za 175ccm, ako nadjes takav da odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna gde se mogu kupiti ovakvi retrovizori ili slicni??? to su ustvari retrovizori koji su na vecini kineskih skutera. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Pitam se šta bih dobio da mu ugradim veći klip,bez promene hoda i koliko veći bi mogao da bude od 62,koliki je na njemu? Ma kako budze Tomose,od 50 kubika pa idu i 100km/h? A ja 150 kubika,još četvorotaktni, i non stop se vrtim u mestu. Ako neko nešto zna o ovoj tematici kad su Kinezi ove kubikaže u pitanju,neka kaže . A i baš me zanima kako bi se visokoprotočni filter pokazao.Ima li neko cenu tog filtera i gde ga ima u prodaji? Lančanik koji sam pravio jeste takođe malo pomogao,ali nije fabričke izrade i nisam smeo da ga ostavim na motoru,a nisam našao da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Februar 24, 2009 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Viktore,pogledaj u Massetechnicu,Novi Sad,mislim da Sprint skuteri imaju takve.Hoće da pošalju robu sitijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ViktoR1 0 Napisano Februar 24, 2009 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Viktore,pogledaj u Massetechnicu,Novi Sad,mislim da Sprint skuteri imaju takve.Hoće da pošalju robu sitijem. Hvala. . a da li znate mozda neku radnju u BG-u koja to moze da ima??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ..A i baš me zanima kako bi se visokoprotočni filter pokazao.Ima li neko cenu tog filtera i gde ga ima u prodaji?... Cekamo da probas pa da nam kazes ;D Ovo ne izgleda lose, a nije ni skup. http://www.louis.de/_40c68c1b08d98c9d33a4dc667d59a356f7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=230&wgr=528&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=10050100 U sustini mozes da kompletno skines filter i onda provozas malo. Ako se gusi i ne prima gas kada je skinut filter, onda ima smisla igrati se sa karburatorima. Kod tebe bi islo jos lakse jer je jedan karb u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazarbgd 12 Napisano Februar 25, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5, Lyberty125, Typhoon 50... Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog sprint challengera je takav filter fabricki. I kad ce bre prodje vishe ova zima zbog nje ne mogu da odvezem motor do servisa da mi ociste i nastaluju karburator a uz put i jugo mi je riknuo pa mi sad preostaje gsp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan ;D baas me raduje taj podforum za nas, ima nas mnogo a bice lakse za sve nove clanove. pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Februar 25, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan mozda bude reklama a mozda i ne, ako adminima smeta ja se unapred izvinjavam i nek obrisu post ali evo link http://www.kineski-motocikli.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog sprint challengera je takav filter fabricki. I kad ce bre prodje vishe ova zima zbog nje ne mogu da odvezem motor do servisa da mi ociste i nastaluju karburator a uz put i jugo mi je riknuo pa mi sad preostaje gsp Jeste oblikom, ali ne verujem da je namenom, uostalom napisao sam kako to moze da se proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 25, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan ..A i baš me zanima kako bi se visokoprotočni filter pokazao.Ima li neko cenu tog filtera i gde ga ima u prodaji?... Cekamo da probas pa da nam kazes ;D Ovo ne izgleda lose, a nije ni skup. http://www.louis.de/_40c68c1b08d98c9d33a4dc667d59a356f7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=230&wgr=528&list_total=4&anzeige=0&artnr_gr=10050100 U sustini mozes da kompletno skines filter i onda provozas malo. Ako se gusi i ne prima gas kada je skinut filter, onda ima smisla igrati se sa karburatorima. Kod tebe bi islo jos lakse jer je jedan karb u pitanju. Imam je jedno pitanje, meni kad spadne crevo koje ide od filtera da karburatora motor se gusi i jedva ide, u cemu je fora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...