NikolaCruss 10 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, pritom ej i Lesce blizu, a ovo u sred naselja, nema ni drveca, lepo sa terase gledas ukop. Zajebana stvar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan pa da kazu covek je uvek jednom nogom u grobu.jes da je tebi jedna noga u gipsu al ti slobodna ova druga pu, pu, pu da ne cuje zlo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan nema smrti,do sudnjega dana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ,gde da nabavim ovakve gumice za amortizere E da vas malo vratim na temu motora ! Za ZO_Lee-a - nasao sam ti " Sajlent blokove " za amorte , cena - prava sitnica . Mere su priblizne, pa mislim da ih mozes " Grunfovati " Mere : Spoljni precnik gume = 22 mm Unutrasnji precnik gume = 14,5 mm Unutrasnji precnik caure = 11,5 mm Caura je ulivena u gumu . Delovi su novi ! Evo slicica : Hvala ti druze, kad dodjem idemo na pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan shaolinci kakvo je ovo vesticarenje? Sto ih Foreste razigra onako sa seka Nelom, doslo do oralne dijareje odjednom sest strana za sekund, ocima ne verujem xexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan shaolinci kakvo je ovo vesticarenje? Sto ih Foreste razigra onako sa seka Nelom, doslo do oralne dijareje odjednom sest strana za sekund, ocima ne verujem xexexe Qe?Sta ja,nemam pojma? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan E sad, bio ja juce kod cika doce.Skine zavoje,pogleda koleno,ali otok jos uvek nije spao,nista od plastikanera.Tu me jos dodatno istraumira,kao,najmanje tri meseca gips,pa inekcije mesec dana,ovo ono.Naravno nije mi se nimalo dopalo,al sad sta je,tu je. Ali,ne lezi vraze,tu na scenu stupa nas dobri drug Arakis!!! Elem,uputi me na njegovu drugaricu Snezanu,iliti Nelu.Brale Daki me je vozio,pa pitajte njega kako izgleda,ja ne smem da pisem ovde,posto prati nas forum ;D ;D Ona nas odvede kod doktora Carevica(covek je stvarno CAR!).Potpuno normalan lik,pri tom,vrlo odgovoran i ozbiljan.Pogleda on sve snimke,pisanija,itd., i kaze da mi on ne bi prepisao inekcije uopste,gips ne bi drzao duze od 3-4 nedelje,i da je najvaznije da vezbam zbog atrofije kvadricepsa.Da ne gusim vise,covek mi je svojim optimistickim stavom vratio samopouzdanje,na cemu sam mu veoma zahvalan.Videcemo razvoj situacije,ali meni najbitnije je povracen mi je optimizam,a poznato je da sve ide iz glave.Naravno,"dobre vesti" je nekako trebalo proslaviti!U povratku iz klinickog centra,prvo smo posetili naseg druga Boginjicu,koji se uspesno oporavlja od decijih bolesti.Nemate pojma kako prija prvo pivo posle 10 dana(nicim izazvane) apstinencije! ;D ;D U tom dobrom duhu nastavismo druzenje kod mene,gde nam se pridruzio i Gremlin,koji je specijalno za ovu priliku doneo Kajsijevacu iz Federalnih rezervi,ma mleko joj nije ravno!Posle vecere smo nastavili sa konzumacijom bozanskog napitka od jecma,i izgleda sasavo,al mene noga vise nije bolela ;D ;D Kako si je najavio dobro je prosla xexexexexe kakvi izlivi testesterona na forumu xexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jao mangupe,pa vidim nasao i drugu temu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Qe?Sta ja,nemam pojma? :o ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi predatori, nemam reci, ostrvili ste se na Nelu ko SCI jevi sakali!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oblak 350 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan I ti ces Dzoni samo da te prodje pubertet mislim te cubulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi predatori, nemam reci, ostrvili ste se na Nelu ko SCI jevi sakali!!! ;D ;D ;D ;D ja nista ne razumem, odoh tetki da odnesem lek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji ste vi predatori, nemam reci, ostrvili ste se na Nelu ko SCI jevi sakali!!! ;D ;D ;D ;D ja nista ne razumem, odoh tetki da odnesem lek Matora lisico, nista ti ne razumes, a ti si sve ovo zakuvao! Ti i arakis, poveli celu motobratiju ko onaj svriras na fruli pacove! I ti ces Dzoni samo da te prodje pubertet mislim te cubulje Ma to mene upravo hormoni izgleda i pritisli, pa iskacu cibulje ko blesave od muke! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh jedini na mrezi. Postaje hladno kao tastin zagrljaj... Kaže se kao svekrvino srce, ali nema veze, skoro da je isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mojelaznoime 1 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre kinezi, ovde se prica o Neli! Zahtevamo pod forum posvecen uglavnom liku, ali i delu iste!!! Nemoj molim te...dosta je i ovo...sumnjam da želiš da znaš nešto više o meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neboisha 2 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Beograd-Zvezdara-Miljakovac Prijavi odgovor kao problematičan ... Narocito sa Kineskim gumama. Ja moje zamenio Gde si ih nasao zivota ti ??? Pozdrav, Nebojsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi bre kinezi, ovde se prica o Neli! Zahtevamo pod forum posvecen uglavnom liku, ali i delu iste!!! Nemoj molim te...dosta je i ovo...sumnjam da želiš da znaš nešto više o meni Nikola sine, all boginje utichu na tebe.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ostadoh jedini na mrezi. Postaje hladno kao tastin zagrljaj... Kaže se kao svekrvino srce, ali nema veze, skoro da je isto Kaze se i kao kurvino srce,al nema veze,skoro da je isto ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan8 3 Napisano Decembar 17, 2008 Svrati ponekad, 458 postova Motocikl: gpz 500 s Prijavi odgovor kao problematičan Kaze se i :znojim se kao kurva u crkvi ;D Veliki pozdrav svima,narocito Neli,ulepsala nam je dan... Sa SAMO dve fotke! Eh,te lepe zene..... Ja od njih i pobeze u bajkere,kad ono.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Decembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Nepravilno! Lepih i duhovitih žena nikad dosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Глогоњац, ти си више загор'о него Форест. Бегај у суботу у Сефкерин... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Decembar 17, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Nepravilno! Lepih i duhovitih žena nikad dosta Kada stize pre da naucis to ??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Decembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kazale mi čike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Decembar 17, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Глогоњац, ти си више загор'о него Форест. Бегај у суботу у Сефкерин... ;D dobro otkud ti to da sam ja загор'о? ??? ;D I sta ima to u subotu u Sefkerinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6218 Napisano Decembar 17, 2008 Svakom po zasluzi, 12454 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idemo i mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...