Blackbite 7 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Lepe su, ali nisu nesto narocito ni jeftine ni kvalitetne. Osim ako je kojim slucajem cena 4000 za obe, 8000 je ipak malo mnogo, za to moze da se nade nesto ozbiljnije i od prave koze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 9, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan meni se one Asparove mnogo svidjaju, a i poprilicno su vece i prakticnije od ovih na princu i plasticnih i "koznih" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 10, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan Momci ima li ko vetrobran od nekog kineza da bi hteo da ga proda? Dobro bi mi dosla i informacija gde ima da se kupi i koliko kosta sa ili bez armature-nosaca? Da grunfujem nesto do proleca ..na svom motorcetu ubi me dosada! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5846 Napisano Januar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Đole, bilo je vizira letos u KDM-u? A da i ja nešto pitam, treba mi jedan kineski rele anlasera, gde to da nađem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja od Freeja , onaj veliki ako ocesh da pravish ko na harliju xxixiix , ili ako ocesh da ga seckash , oreginal sa nosachima , onako nije u vrhunskom stanju al moze da se upolira ... a nije ni skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djole grunf 100 Napisano Januar 10, 2010 http://www.odvozsuta-otpada.rs/, 298 postova Lokacija: beograd Motocikl: Honda Shadow 600cd vlx 2004 nekad bila pa daytona 350 i sad nista ...jbg Prijavi odgovor kao problematičan probao sam od free-ja preuzak mi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Đole, bilo je vizira letos u KDM-u? A da i ja nešto pitam, treba mi jedan kineski rele anlasera, gde to da nađem? Spomenusmo danas pa ti nisam ni odgovorio na kraju. ;D Ja bih najpre potrazio ovde. Zemun bi trebalo da te interesuje. http://www.keeway.rs/aboutus/contact.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5846 Napisano Januar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12405 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan probao sam od free-ja preuzak mi! auuu shta ti ocesh da pravish , daj sliku leba ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Бисаге: http://www.qingqi.co.rs/sr/bisage.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noveski 150 0 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: glogonj, povremeno karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari kopah i iskopah cisto da se nezaboravi bese lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 29, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to nesto najavljujes?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Januar 29, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Срђане, џабе и теби и Ивану - немате више "Кинезе". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Januar 29, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Срђане, џабе и теби и Ивану - немате више "Кинезе". A ni Dzoks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Januar 29, 2010 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan kada to bese oce li biti repriza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi servis manual za KEEWAY Dragon 250 cc Koje ulje ide u motor i koliko i koliko ulja ide u menjac. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj mozda ima na strani 2. tamo ima tema sa svim manuelim za kineske motocikle. tj ne bas za sve, ali za ono sto smo imali ili nasli. pozdrav evo ti link da ne trazis http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=34099.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZooM 8 Napisano Januar 30, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan nista nisam pronasao, jedino i dalje da pretrazujem internet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Januar 30, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan ATV? Slabo smo u njih upuceni, a nisu bas ni rasprostranjeni. Nadam se da ces pronaci to sto trazis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan V Vidim ja raspada se kineska banda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Februar 2, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari kopah i iskopah cisto da se nezaboravi bese lepo. Nekada bijase.A ko zna mozda moze da se ponovi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Februar 2, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan V Vidim ja raspada se kineska banda ma jok, samo smo sada cesce na http://www.wildmangulice.org/forum/index.php ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampir 5 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off . Dali mozda neko zna za kinroad coper 250 koliki su zazori na ventilima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off . Dali mozda neko zna za kinroad coper 250 koliki su zazori na ventilima Zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off . Dali mozda neko zna za kinroad coper 250 koliki su zazori na ventilima Zna ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...