Jump to content

Moto Zajednica

Djir do Dalmacije

Recommended Posts

• Zainteresovan, 830 postova
  • Motocikl: XTZ 660 Ténéré

Mnogo dobre slike i detaljan putopis. Nadam se da cete i ove godine izmisliti vise off-a i pokazati prirodu van asfalta. Svaka cast !1zdravo.gif

Tako nesto i planiram ove godine...vise off road voznji, nista daleko.

vec sam ti jednom obecao da cu da te vodim u pustinju na pivo , samo da slikas. Ostajem pri obecanju !!! Svaka cast , po koji put na fotografijama!!

Haha, vazi, kad budes isao, samo zovi. :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: BMW R1250 GS Rallye 21 - ex: 2020 NC750x-penzionisan, CMX500-penzionisan, Suzuki gsx750F - penzionisan

tek sad procitah ovaj fantastican putopis! Kapa (kaciga) dole, pogotovo za fotografije! I sam volim fotografiju, i pomalo se bavim istom, a fisheye radi posao fantasticno! One slike iz tunela su jednostavno fantasticne! Sve pohvale jos jednom, pogotovo na fotografijama!!!1care.gif

• U prolazu, 4 postova

ljudi svaka cast,tek sada vidim sta sam sve propustio,ja sam bio prosle godine u erveniku to je oko 30 km od smrdelja,cak mislim da ste od zegarskog kastela isli tucanikom ka erveniku(tako mi deluje na slikama),ali igrom slucaja sam na kraju krenuo sam pa nisam imao sa kim da se vozam,i posle 2 dana mi dodju 2 drugara ali samo na dan pa nismo imali kada da obilazimo,steta sto se u kistanjama niste spustili u manastir krka,da ne duzim mozete sve videti ovde http://www.motomanijaci.com/index.php/topic,10236.0.html,ove godine planiram polovinom avgusta opet tamo ,pa ako ima neko raspolozen ...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja