Dam1an 1 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha mt07 Prijavi odgovor kao problematičan Trazim gumu za ybr125. Nasao sam neko mesto u Zemunu (bog da me pita ne bi znao gde je ili kako se zove). Imali su pravu sirinu gume ali yamaha je dodala neke oznake pa nije samo to. Sto se tice mehanike itd. motora totalni sam noob, ne znam apsolutno nista. Najveci problem je u tome sto mi je stvarno hica jer treba da nadjem gumu i zamenim je do 12-og ujutro (jer tada krecem na turicu po srbiji). Moja pitanja su sledece: Gde postoji sirok asortiman guma? Ako neko zna, gde mogu da se kupe i zamene gume za ybr125? p.s.yamaha plattner otpada jer trebaju da naracuju a pritom deru ko ludi. probao sam da se drzim forme ali ako sam nesto propustio, nisam dao dovoljno informacija ili tako nesto dreknite, ovo mi je prvi post Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan24 322 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Aprilia Caponord ETV 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da si skrenu sa teme ili ti je ovo predstavljanje. Neznam ali sta reci osim DOBORO nam dosao . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dam1an 1 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha mt07 Prijavi odgovor kao problematičan sad videh da je u predstavljanju xD kako da ubijem temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...