Mina 545 Napisano Avgust 8, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Oglas je za prijatelja bajkera koji nije bash aktivan na forumu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 8, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko novaca, ne znachi mi pedigre? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Avgust 8, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko novaca, ne znachi mi pedigre? Stvarno ne znam, zamolio me da okachim oglas jer nije toliko na forumu i nije vichan postavljanju slika... Imash gore broj telefona, pozovi choveka pitaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Avgust 8, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Vazhi Mina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bohem 250 Napisano Septembar 7, 2011 Živi sada u trenutku, 323 postova Lokacija: Beograd - Novi Beograd - Blok 45 Motocikl: Piaggio Carnaby 250, Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan baš su medeni kupio bih jedno da imam uslova da ga držim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Septembar 9, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu MINA prelepi kučići (a sada već veći) duša mi zaigrala kad sam ih video :takoje: za ove pse treba imati dušu i ljubav i sve ti uzvrate istom merom!! ja sam imao jednog i majka i otac su mu bili višestruki šampioni yugoslavije ,austrije itd itd. samo mu nemoj oduzeti slobodu lancen od nekoliko milimetara i pravi je čuvarkuća i nelajavko ko ovi ostali dodžeri i streeteri............ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm.. bas sam u potrazi za stenetom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...