Bucke 10 Napisano Avgust 2, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vredna iriška policija je odnedavno napravila novu smicalicu na potezu Irig-Iriški Venac. Postavili su čoveka u civilu (!?!?!) sa fotoaparatom i mobilnim telefonom da čuči i sakriven u žbunju i slika da li je neko obišao šleper (5km/h) na punoj liniji uz obevezno duplu patrolu koji te dočekaju, i na Vencu i dole prema Irigu kada sidješ sa Venca! To sam sopstvenim očima video nekoliko puta, a sledeći put ću se i ja naoružati fotoaparatom da vam uslikam tog fotografa (naravno ako on mene ne uslika prethodno ;D) Baš me zanima da li je to uvedena praksa kod svih ili je to ideja dovitljivih Sremaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Avgust 2, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxaxaxa, kakvi carevi... Platis uredno kaznu, pa prodjes opet da te uslika, pa uslikas ti njega... ;D "Orao javi se, orao javi se. Orao pao, orao pao. Soko dolazi, soko dolazi.." ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Avgust 3, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Udarac duboko ispod pojasa! Posle se cude zasto ih narod mrzi... ??? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Avgust 3, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno su LJIGAVI...zašto PREVENTIVNO kada može REPRESIVNO ??? Ovdje bi vozače trebalo upozoriti da je put izuzetno opasan,naročito na dvosmjernu dionicu ,masnu,klizavu,izbrazdanu,krivudavu ...HOROR. Upozoriti i raditi na prevenciji ,a ne samo udarati po džepu.Nije mi previše žao nas koji poznajemo tu dionicu,a opet pravimo burgije i divljamo po njoj,ali ima mnogo onih koji tu prvi put prolaze,njih je lako zaskočiti ;D Kod nas se ovo više i ne zove IRIŠKI VENAC,nego HIRURŠKI VENAC ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bucke 10 Napisano Avgust 3, 2007 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I ona jednosmerna deonica sa dve trake je posebna priča(Iriški Venac-Novi Sad). Tu je bilo daleko više nezgoda nego sa iriške strane. Krivine ko stvorene za manijačenje, a iza krivine šleper (5 km/h)! I taman da ga izbegneš i obidješ, dočeka te drugi šleper (6.5 km/h) koji ga obilazi u drugoj traci! Hirurški venac! Baš tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_Dog 0 Napisano Avgust 7, 2007 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Wien Prijavi odgovor kao problematičan e mene je taj pokusao da slika ali sa one druge strane "venac - NS" ali kao sto rece POKUSAO nije stigao... Ima neki digitalni aparat i dok je spremio i skljocno ja sam proleteo (tacnu brzinu neznam ali oko 100-120 sam isao) ;D Hvala ti u napred da si mi rekao da je to to ja mislio cikica slika prirodu ALI BEZ SALE izvinite ako je tema off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 7, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da znam da stanem da se slikam za pasos i lk, kad sledeci put budem prolazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano April 30 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam našao na drugom mestu, pa rekoh da ovde priupitam, na ulazu u Irig iz pravca NS kod vulkanizera, ima brzinosnimač, da li snima otpozadi motoriste ili samo od spreda automobile. Danas sam tu prošao sa nekih 60 km/h i video crvenu tačkicu na napravi. Jel zna neko šta se tu dešava ? Zahvalan na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Maj 2 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan On 30.4.2024. at 13:01, plumber.ns je napisao: na ulazu u Irig iz pravca NS kod vulkanizera, Snima u dolasku. 40km ogranicenje- 60km prekoracenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano Maj 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, cicko_ru je napisao: Snima u dolasku. 40km ogranicenje- 60km prekoracenje. Znaci, moze da ga duva motoristima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5487 Napisano Maj 2 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 4/30/2024 at 1:01 PM, plumber.ns said: km/h i video crvenu tačkicu na napravi Crvenu tackcicu naprave sve ove nove kamere sa radarom, prekoracio ili ne ona registruje da si prosao pa skljocne crveno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...