Mladja_Batajnica 0 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko moze da objasni kako da sredim zadnje amortizere malo su mi otvrdnuli!? Da li mogu uopste da se srede jer sam bio kod majstora i on mi kaze da on tu ne moze nista!? Da li ga mrzi ili sta je ne znam... Ujedno moze da bude i tema da bi mogli ljudi kao ja da nauce nesto, jer cesljao sam ovih dana forum ali nisam naleteo na temu koja ovo obradjuje. Ako postoji, molim da me uputi neko! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladja_Batajnica 0 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam video da su novi 90 evrica komad, bolje bi mi bilo kad bi mogao da ih malo dopunim ili sta vec... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Avgust 3, 2011 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Picasoo je pisao o tome...meni je uspelo Evo ovde http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/14060-mz-vesanje-prednje-zadnje-tockovi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...