Jump to content

Moto Zajednica

originalno kvacilo za atlantic 500,2004 god?

Recommended Posts

• MK SO Zandarmerije, 615 postova
  • Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC

pitanje za vlasnike atlantica 500,menjao bih kvacilo na mom aa500,ovo koje je na njemu trenutno ima 3 lamele,obloge ili kako vec,a po radnjama mi nude neko sa 5 lamela,covek tvrdi da je to original za aa500...ne bih da mi uvale neko racing kvacilo pa da krecem sa 6000 obrtaja,hhehe...i ako neko zna gde ima trenutno,kod markosa nema,u kompp-u nema...ima kod nekih da se naruci ali to sa 5 lamelica a ne znam dal je to bas ovo fabricko za aa500...pa ko ima vise iskustva sa doticnim kvacilom,pomoc bi dobrodosla:)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

Pozdrav. Pre par nedelja sam ugradio kvačilo sa 5 lamelica i radi normalno kao i ono sa 3 što je bilo na njemu. Imaš u PGS Motori u BG-u, cena je bila 14.365 dinara. Ja sam ugradio sa Beverlija koji je prešao 7000 km (udaren odnapred) i sa oprugom i rukama u servisu me koštalo 8.000 dinara. Inače nova opruga kvačila je 1.075 dinara. Ako te još šta zanima - tu sam. :zdravo:

e hvala na odgovoru..izgleda da cu onda to sa 5 da narucim pa sta bude...ti si tvoje skinuo sa motora,brinem jedino da meni ne daju neko trkacko,svidja mi se kako je ovo fabricko podeseno,ne treba gas do pola da bi krenuo...ne vredi mora da se menja,obloge imaju3-4mm kako gde,a i trese kad krece na hvataju ravnomerno...nadam se da ce sa novim ti simptomi nestati...znas kako je tek sam ga uzeo pa ne znam finese,dok malo upoznas sta kako i s cim ide,posle je lakse

mislis za voznju,ili da je rupa bez dna za ulaganja...nemoj da me plasis tek sam ga uzeo:)

e to je ohrabrujuce.imam jos 1 pitanje.danas sam skinuo varijator da zamenim rolnice i vidim da ima aksijalnog lufta-zazora,na osovini gde je varijator..pitanje je jel ta osovina produzetak radilice ili je mozda samo uzupcena negde pa ima lufta kad se vuce napred nazad...oko 1 mm luft mozda malo vise.aksijalni zazor radilice mi bas ne zapinje:) :)

predmet ove teme,kvacilo,je kupljen,kao i rolnice air filter,motorno ulje i njegov filter,sledi ugradnja:)

• BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT

e to je ohrabrujuce.imam jos 1 pitanje.danas sam skinuo varijator da zamenim rolnice i vidim da ima aksijalnog lufta-zazora,na osovini gde je varijator..pitanje je jel ta osovina produzetak radilice ili je mozda samo uzupcena negde pa ima lufta kad se vuce napred nazad...oko 1 mm luft mozda malo vise.aksijalni zazor radilice mi bas ne zapinje:) :)

Koliko ja znam to je radilica.

aha. i ja bih rekao.cudi me da ima aksijalni luft...mozda tako treba hehehe

danas ugradjene rolnice i kvacilo iz pgs motors-a,nema vise vibracija ne trese onako na startu i nema cudnih zvukova.nije dzabe trud...jedino sad hvata na oko 2500 obrtaja,a pre je na 2000,vise mi se svidjao raniji start na manjem gasu,ali sta je tu je

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja