brankoXM 746 Napisano Jul 26, 2011 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan pitanje za vlasnike atlantica 500,menjao bih kvacilo na mom aa500,ovo koje je na njemu trenutno ima 3 lamele,obloge ili kako vec,a po radnjama mi nude neko sa 5 lamela,covek tvrdi da je to original za aa500...ne bih da mi uvale neko racing kvacilo pa da krecem sa 6000 obrtaja,hhehe...i ako neko zna gde ima trenutno,kod markosa nema,u kompp-u nema...ima kod nekih da se naruci ali to sa 5 lamelica a ne znam dal je to bas ovo fabricko za aa500...pa ko ima vise iskustva sa doticnim kvacilom,pomoc bi dobrodosla:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5380 Napisano Jul 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Pre par nedelja sam ugradio kvačilo sa 5 lamelica i radi normalno kao i ono sa 3 što je bilo na njemu. Imaš u PGS Motori u BG-u, cena je bila 14.365 dinara. Ja sam ugradio sa Beverlija koji je prešao 7000 km (udaren odnapred) i sa oprugom i rukama u servisu me koštalo 8.000 dinara. Inače nova opruga kvačila je 1.075 dinara. Ako te još šta zanima - tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 746 Napisano Jul 26, 2011 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan e hvala na odgovoru..izgleda da cu onda to sa 5 da narucim pa sta bude...ti si tvoje skinuo sa motora,brinem jedino da meni ne daju neko trkacko,svidja mi se kako je ovo fabricko podeseno,ne treba gas do pola da bi krenuo...ne vredi mora da se menja,obloge imaju3-4mm kako gde,a i trese kad krece na hvataju ravnomerno...nadam se da ce sa novim ti simptomi nestati...znas kako je tek sam ga uzeo pa ne znam finese,dok malo upoznas sta kako i s cim ide,posle je lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5380 Napisano Jul 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Samo vodi računa - Atlantic je zaraza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 746 Napisano Jul 27, 2011 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan mislis za voznju,ili da je rupa bez dna za ulaganja...nemoj da me plasis tek sam ga uzeo:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5380 Napisano Jul 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Za vožnju i uživanje - naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 746 Napisano Jul 29, 2011 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan e to je ohrabrujuce.imam jos 1 pitanje.danas sam skinuo varijator da zamenim rolnice i vidim da ima aksijalnog lufta-zazora,na osovini gde je varijator..pitanje je jel ta osovina produzetak radilice ili je mozda samo uzupcena negde pa ima lufta kad se vuce napred nazad...oko 1 mm luft mozda malo vise.aksijalni zazor radilice mi bas ne zapinje:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 746 Napisano Jul 31, 2011 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan predmet ove teme,kvacilo,je kupljen,kao i rolnice air filter,motorno ulje i njegov filter,sledi ugradnja:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5380 Napisano Jul 31, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6068 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan e to je ohrabrujuce.imam jos 1 pitanje.danas sam skinuo varijator da zamenim rolnice i vidim da ima aksijalnog lufta-zazora,na osovini gde je varijator..pitanje je jel ta osovina produzetak radilice ili je mozda samo uzupcena negde pa ima lufta kad se vuce napred nazad...oko 1 mm luft mozda malo vise.aksijalni zazor radilice mi bas ne zapinje:) Koliko ja znam to je radilica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 746 Napisano Jul 31, 2011 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan aha. i ja bih rekao.cudi me da ima aksijalni luft...mozda tako treba hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 746 Napisano Avgust 1, 2011 MK SO Zandarmerije, 615 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan danas ugradjene rolnice i kvacilo iz pgs motors-a,nema vise vibracija ne trese onako na startu i nema cudnih zvukova.nije dzabe trud...jedino sad hvata na oko 2500 obrtaja,a pre je na 2000,vise mi se svidjao raniji start na manjem gasu,ali sta je tu je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...