SASAJAN 8 Napisano Jul 23, 2011 U prolazu, 48 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Aprilia RSV4 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto u naslovu kaze menjam USD viljusku sa trokutima i klestima za obicnu viljusku od suzukija gsxr sa trokutima i klestima.Razlog je taj sto mi je dosadilo da mi non stop curi,trenutno ucim da vozim na zadnjem tocku,pa je i pored toga sto sam na pocetku sezone menjao semeringe opet procurela,ili ja neznam da je napunim.viljuska je prava kao strela i nikada nije krivljena niti ispravljana.uz nju dajem i jos jednu kompletnu,ali rastavljenu koja je malo kriva,ali bi mogla da se iskoristi za delove.viljuska je na suzukiju gsxr 750 96.god.sve ponude i pitanja preko PP.inace gornji trokut je bez bravice jer je olaksavan.Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 24, 2011 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti stalno pusta,jer je stap iz risovan(moze da se obradi vodenom smirglom i ispolira)ili su ti klizaci u stapovima dosta pojedeni.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...