vanjass1389 0 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: LAjkovac Motocikl: BMW r25 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Dugo sam na forumu ali nikako ovo da odradim... Jos od prvih bicikli sa pomocnim tockicima, a vise me je zanimalo da "popravljam" nesto nego da se na tome vozim...taj trend se nastavio i kasnije.... Deda je imao nekog automatika, sa kojim je presao Bog te pita koliko, i upravo je taj automatik bio prva ljubav. Dodje '99 i bombardovanje i najduzi letnji raspust ikad, ja se upustim sam u sredjivanje tog automatika, dobro sve je to bilo smesno, farbanje sprejom i tako to, ali imao sam 14 godina... Deset godina nakon toga neki dalji rodjaci sete se da sam se ja baktao oko tog automatika, pozovu me i kazu da je nakon smrti bakinog strica u supi ostao neki stari motor i da oni prodaju kucu i da to smeta, ako mi treba da dodjem i da to "teram". Ispostavi se da je to BMW r25 koji sam tokom ovih deset godina sredjivao, i sad je konacno dosao trenutak za registraciju. Pokrenucu novu temu oko te duuuuugeeee restauracije. Veliki pozdrav! e da ja sam Vanja, i iz LAjkovca sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ceca986 24 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 7 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: e nemam trenutno... Prijavi odgovor kao problematičan pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Jul 19, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan pozzz i dobrodosao na bjb Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jul 19, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjass1389 0 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: LAjkovac Motocikl: BMW r25 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA! HVALA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...