laki 6 Napisano Jul 27, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih vlasnike doticnog motora da mi odgovore na dva pitanja: 1.Koje ulje koriste za en500 2.Dali trosi super ili bezolovni Motor je 1996 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jul 27, 2007 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan 1. 10-40 ili 15-50, polusinteticko 2. Mislim da je super, cekaj nekoga da potvrdi. Najbolje nadji User manual za tvoj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 28, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Po specifikaciji proizvodjaca ide 10w-40 polusinteticko, a u rezervoar se sipa bezolovni benzin.Ja imam isti agregat na mom KLE-u 1996. godiste. Srle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 29, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan 3.4l 10w-40 to sam siguran po workshopu (fala ivice ) zavisi da li imash katalizatore... moj je '93. i ide super... trebalo bi da tvoj zbog godishta ima katalizatore pa da ide bezolovni... ako je ona model od 46ks onda ima katalizatore a ako je 50ks onda ih nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 29, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan motor ima 34kw ja mislim da je to 46ks ako ima katalizator dali mu smeta super? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je 37 Kw (49 HP) i ja sipam bezolovni.Kako izgledaju katalizatori i da li se vide? Vlasnik od koga sam kupio motor je isto sipao bezolovni,motor mi ide odlicno,mada ga nisam nikad vozio na super,mozda na super ide jos bolje? Uputsvo koje imam je za modele od 2005. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jul 30, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Za ulje si dobio odgovore a pise i na cepu na deklu. Sto se tice benzina, ja sipam bezolovni a motor je'93. Kad sam ga tek kupio probao sam super jer sam mislio njega trosi, medjutim motor je stucao dok mi prijatelj, a par dana kasnije i predhodni vlasnik nije rekao da ide bezolovni. Kad sam njega nasuo, motor se preporodio. Mislim da vrsta benzina ne zavisi samo od katalizatora, vec i od ugla pretpaljenja. Ako super naspes u motor sa katalizatorom, ostetices ga, dok obrnuto ne vazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Jul 30, 2007 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan U ovom mom motoru je predhodni vlasnik sipao super sa 100 oktana i tako ga vozio,medjutim posto je motor 1996 god. ja mislim da bi trebao ici bezolovni.Juce sam sipao bezolovni i nisam uocio neku razliku motor dobro ide kao i kad sipam super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 30, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ostajem na bezolovnom do daljnjeg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Avgust 1, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan pa ako ima 46ks onda 100% ide bezolovni, a ja mislim da do 1996 ide super a posle bezolovni zbog katalizatora... nisam rekao o uglu pretpaljenja da ne komplikujemo... chovek od koga sam ja kupio motor mi reche super... sad bash nemam pojma da li da sipam bezolovni pa da vidim shta se deshava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Avgust 1, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan motor ima 34kw ja mislim da je to 46ks ako ima katalizator dali mu smeta super? Vremenom ce ti se katalizatori zapusiti, sipaj bezolovni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...