ApeX_DivisioN 104 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju i moj TDM-ic. Godiste : 1995 serija 3VD Registrovan do marta 2012 poseduje zeleni karton. Presao 77000km kod mene je zadnjih 40000km Ove godine stavnjeni novi kocioni diskovi (sva 3) i plocice. Stavljeni drugi alspusi iz 2 u 2 kod dragona iz Ade. Poseduje 3 kofera, 2 bocna hepobecker (2x40l) i topcase Motodetile 46l. Akomulator jos pod garancijom kupljen u Pegazu. Ima upaljac na 12V. Promenjene emulzione tube. Prednja guma dobra zadnja bi se mogla promenuti. Ugradjen Home-made scotoiler koji funkcionise vec 2 godine perfektno (ko nije upucen to je sistem za automatsko podmazivanje lanca). Lanac i lancanici po mojoj proceni jos jedno 10000km. Uz motor dajem dva stendera za drzanje preko zime (prednji i zadnji). Potrosnja od 6 do 6,5L u ful opremi i sa dvoje na njemu. Motor je bio udaren pre 3 godine ali je kompletna prednjica uzeta sa polovnog TDM-a tako da je sve u originalu nista nije krpljeno i ispravljano. Od drugih odrzavanja menjano redovno ulje i filteri na svakih 5-7000km. Sipan MOTUL 7100. U odlicnom stanju bez ikakvih vecih ulaganja. Cena 2200 Evropskih. Zamena me interesuje ali samo za TDM 900 ili hondu shadow 1100cc 063-10-60-385 Petar Na nekim slikama je jos sa starim diskovima da ne bude zabune. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Jul 18, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odlicno poznajem motor. Bio mi je brat blizanac do nedavno( kupio sam 900). Zajednicke voznje je bar 35000km. Potvrdjujem da je motor u exrta stanju. I potrosnja mu je uvek bila manja od moje. Moram da ispravim Peru. topcase Motodetail je 42l. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jul 24, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ni da pita Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Aide nazovite prihvatam cenkanje i ostale dogovore. Zamena moze i za neki auto ali DIZELLLLLL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan refresh... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milomir27 33 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju i moj TDM-ic. Godiste : 1995 serija 3VD Registrovan do marta 2012 poseduje zeleni karton. Presao 77000km kod mene je zadnjih 40000km Ove godine stavnjeni novi kocioni diskovi (sva 3) i plocice. Stavljeni drugi alspusi iz 2 u 2 kod dragona iz Ade. Poseduje 3 kofera, 2 bocna hepobecker (2x40l) i topcase Motodetile 46l. Akomulator jos pod garancijom kupljen u Pegazu. Ima upaljac na 12V. Promenjene emulzione tube. Prednja guma dobra zadnja bi se mogla promenuti. Ugradjen Home-made scotoiler koji funkcionise vec 2 godine perfektno (ko nije upucen to je sistem za automatsko podmazivanje lanca). Lanac i lancanici po mojoj proceni jos jedno 10000km. Uz motor dajem dva stendera za drzanje preko zime (prednji i zadnji). Potrosnja od 6 do 6,5L u ful opremi i sa dvoje na njemu. Motor je bio udaren pre 3 godine ali je kompletna prednjica uzeta sa polovnog TDM-a tako da je sve u originalu nista nije krpljeno i ispravljano. Od drugih odrzavanja menjano redovno ulje i filteri na svakih 5-7000km. Sipan MOTUL 7100. U odlicnom stanju bez ikakvih vecih ulaganja. Cena 2200 Evropskih. Zamena me interesuje ali samo za TDM 900 ili hondu shadow 1100cc 063-10-60-385 Petar Na nekim slikama je jos sa starim diskovima da ne bude zabune. a zasto motul 7100,kada je to sinteticko ulje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest pancokv Napisano Avgust 4, 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Јел би продао топове Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Јел би продао топове Ne bih prodavao odvojeno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Avgust 6, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan a zasto motul 7100,kada je to sinteticko ulje? Pa to su mi poslali iz Yamahe rodica kao zamenu za njihov yamalube 20w50 posto sam to non-stop sipao a zadnji put ga nisu imali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 3, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 2100 !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jos niza cena 2000 Evricosa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 27, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena 1900 evropskih 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 19, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan 1800 evrica Aimo ljudi pala cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Decembar 19, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces cbr600f i neku doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 20, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces cbr600f i neku doplatu? Fala ne bih cbr-a tj nekog sportaka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 22, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan 1600 evrica. Ponuda vazi samo do kraja decembra!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mivan 51 Napisano Decembar 28, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 145 postova Lokacija: pancevo Motocikl: piaggio beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan lep motor,ali fali kesa! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joker-ns 76 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Triumph Tiger 1200 Explorer XC Prijavi odgovor kao problematičan Apex batali spustanje cene! Nije vredno zurenja da bi poklanjao motor sa toliko opreme! Samo ti koferi, nosac i auspusi izadju tih 600e, pa neces dati motor za 1000-arku? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Decembar 29, 2011 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Apex batali spustanje cene! Nije vredno zurenja da bi poklanjao motor sa toliko opreme! Samo ti koferi, nosac i auspusi izadju tih 600e, pa neces dati motor za 1000-arku? Ma to je bio novogodisnji popust:D Cena se vraca na 1800 evrica. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dacha654321 100 Napisano Januar 11, 2012 U prolazu, 67 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F , 2001 god. Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi prodao samo nosace i kofere? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 11, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi prodao samo nosace i kofere? Nebi. Samo sve zajedno. Mozda jednog dana posto niko ni ne zove, pa pocnem sve da cerupam. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Zamena zaovako nesto http://www.mojauto.rs/polovni-motori/845985_Yamaha_Virago_1997_god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan Zamena zaovako nesto http://www.mojauto.rs/polovni-motori/845985_Yamaha_Virago_1997_god Da je od 1100cc trgovali bi a ovako ne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Januar 30, 2012 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan Ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...