laband 162 Napisano Jul 26, 2007 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hitno mi je potrban Termoprekidač za EN500, ima li neko ideju gde bih to mogao naći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 26, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki baja prodaje polovni agregat od GPZ-a 500s u "prodajem".To je isti agregat kao sto znas.Rece da moze i delovi pojedinacno,mada sam mu ja trazio karburatore ali nesto mi se ne javi,pokusaj da ga kontaktiras. Srle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jul 26, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan termo prekidac nemam trazi ga od bilo kog kawasakia svi su isti. ja sam taj baja a za karb neznam kako da izmijerim precnik a kehein su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jul 27, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan termo prekidac nemam trazi ga od bilo kog kawasakia svi su isti. ja sam taj baja a za karb neznam kako da izmijerim precnik a kehein su. mora da ima oznaku na sebi! dvocifreni broj oznachava prechnik npr. pbh32 znachi 32mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srle69 56 Napisano Jul 27, 2007 Svrati ponekad, 453 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: imao Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan termo prekidac nemam trazi ga od bilo kog kawasakia svi su isti. ja sam taj baja a za karb neznam kako da izmijerim precnik a kehein su. Eto,BAJO, napravih ti i reklamu da lakse nesto prodas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rostov 1 Napisano Mart 28, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GPZ 500 S Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi ovako nesto bilo resenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rostov 1 Napisano Mart 28, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GPZ 500 S Prijavi odgovor kao problematičan Termo prekidac na crevu. fi 32-35mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...