Dutchman 114 Napisano Jul 11, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan elem kupih Amortizer za cbrf2 umesto za f1 , i sad donje kachenje ranije je bilo ko viljushka a sad je silen blok , znachi treba mi neko da mi napravi suspension link , onaj sa tri rupe ovo sa desne strane , stim da jedna ova rupa ne bude tako nego viljushka , elem , moja zamisao je da se uzmu dva flaha od 5mm izbushe 3 rupe , prva fi12 za kachenje amortizera , a druge dve npr fi 25 ili fi 30 , u to se ubache chaure metalne napravljene na strugu , te dve ploche stave paralelno u razmaku odgovarajucem za donje kachenje amortizera , i onda zavarim ove chaure , posle unutra napravim silen blok od polipropilena ... elem , jel neko ume , moze , ima vremena i da nije skupo ... ja bih voleo da mogu sam , znam tachno shta bi , al zbog ruke nemogu da radim , mogu samo da jurim majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...