mrxfon 1495 Napisano Jul 8, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, doslo lepo vreme, jel neko raspolozen za brckanje u Beloj Crkvi? Drug i ja krecemo sutra oko 9h iz Beograda, pa ako je neko raspolozen neka se javi ili neka dodje na prvu benzinsku pumpu posle Pancevackog mosta sa desne strane u 9h. Najavili su 36-37 stepeni, a to nije dobro vreme da se provodi u gradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inferno 75 Napisano Jul 8, 2011 U prolazu, 84 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Izvini za off ali posto i ja idem u tom pravcu doduse kolima ima li preporuka za neku kafanu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jul 8, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan bio sam pre mesec dana, ono tamo je nenormalno dobro! zadnjih 40km put kida, em lepo em ima lepih krivina, kad dodjesh do njih znachesh na koje sam mislio, brze dugachke krivine (samo par km), a na jednoj deonici pravac od par km sa strana visoke kroshnje i samo trag neba! nenormalno dobro mesto, jezero sa kampom i kafanom, imash sve shto ti treba nauzhivaj se i za mene http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=114711 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jul 9, 2011 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Jul 18, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Koje je ovo jezero sa fotke? Ja sam se razmisljao da krenem sa vama...ali mi je nesto bilo kasno. Krenuo sam oko pola 11. Voznjica je fina, put je malo ravan, a jezerca su pravo osvezenje. Prvo sam se iznervirao kada sam isao ka BC, ispred mene alfa 156, iza nje jugo, i ja. Majmuni u alfi pri brzini od oko 100 naglo koce i pale levi migavac, a ovaj u jugicu kasno reaguje i pocinje da koci par sekundi kasnije. Sreca pa sam video da ce se to desiti i kocim odmah kad i alfa, skrecem skroz u levu traku uz ivicu i vozac juga kada je video da nece uspeti da zakoci, cima volan u levo i umalo se nije prevrnuo i izbegne alfu! Sve se to dogadja na 2 metra ispred mene i da se nisam sklonio skroz uz ivicu, pokupio bi me U povratku nazad oko pola 9 - 9, negde izmedju Kovina i Bavanista, puca mi prenosni kais Sreca pa su jos neki moji drugari isli iz BC kolima, sacekao sam ih 10ak minuta, pa smo uspeli da odguramo motoric gde treba. Moram da priznam da su skoro svi koji su prolazili na 2 tocka zastali i verovatno kada su videli da imam pomoc, produzili. Baksuz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 18, 2011 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma BC je extra mesto, malo smori onaj put, tj. pravac, ali kad dodje ono nesto krivina onda mi se vrati raspolozenje Voda je extra za kupanje, ima i hladovine, cene niske, ma extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ealbert 7 Napisano Jul 20, 2011 U prolazu, 83 postova Lokacija: novo milosevo Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan kako se kreće cena smeštaja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Avgust 16, 2011 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Koje je ovo jezero sa fotke? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54780-kratke-voznje/page__st__320__p__1083314#entry1083314 ne znam da objasnim koje je pa ti evo link do posta pa probaj da skontash- zadnji post na stranici imate kamp tamo tako da shator i uzhivanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Avgust 18, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Jezero se zove Vračevgajsko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...