Jump to content

Moto Zajednica

Bela Crkva - Jezera

Recommended Posts

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Ljudi, doslo lepo vreme, jel neko raspolozen za brckanje u Beloj Crkvi?

Drug i ja krecemo sutra oko 9h iz Beograda, pa ako je neko raspolozen neka se javi ili neka dodje na prvu benzinsku pumpu posle Pancevackog mosta sa desne strane u 9h.

Najavili su 36-37 stepeni, a to nije dobro vreme da se provodi u gradu ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

bio sam pre mesec dana, ono tamo je nenormalno dobro! zadnjih 40km put kida, em lepo em ima lepih krivina, kad dodjesh do njih znachesh na koje sam mislio, brze dugachke krivine (samo par km), a na jednoj deonici pravac od par km sa strana visoke kroshnje i samo trag neba! nenormalno dobro mesto, jezero sa kampom i kafanom, imash sve shto ti treba ;)

nauzhivaj se i za mene :takoje:

http://forum.bjbikers.com/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=114711

• Podržavam 1

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Koje je ovo jezero sa fotke?

Ja sam se razmisljao da krenem sa vama...ali mi je nesto bilo kasno. Krenuo sam oko pola 11. Voznjica je fina, put je malo ravan, a jezerca su pravo osvezenje.

Prvo sam se iznervirao kada sam isao ka BC, ispred mene alfa 156, iza nje jugo, i ja. Majmuni u alfi pri brzini od oko 100 naglo koce i pale levi migavac, a ovaj u jugicu kasno reaguje i pocinje da koci par sekundi kasnije. Sreca pa sam video da ce se to desiti i kocim odmah kad i alfa, skrecem skroz u levu traku uz ivicu i vozac juga kada je video da nece uspeti da zakoci, cima volan u levo i umalo se nije prevrnuo i izbegne alfu! Sve se to dogadja na 2 metra ispred mene i da se nisam sklonio skroz uz ivicu, pokupio bi me <_<

U povratku nazad oko pola 9 - 9, negde izmedju Kovina i Bavanista, puca mi prenosni kais >:(

Sreca pa su jos neki moji drugari isli iz BC kolima, sacekao sam ih 10ak minuta, pa smo uspeli da odguramo motoric gde treba. Moram da priznam da su skoro svi koji su prolazili na 2 tocka zastali i verovatno kada su videli da imam pomoc, produzili. Baksuz :jok:

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Ma BC je extra mesto, malo smori onaj put, tj. pravac, ali kad dodje ono nesto krivina onda mi se vrati raspolozenje :)

Voda je extra za kupanje, ima i hladovine, cene niske, ma extra.

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

Koje je ovo jezero sa fotke?

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54780-kratke-voznje/page__st__320__p__1083314#entry1083314

ne znam da objasnim koje je pa ti evo link do posta pa probaj da skontash- zadnji post na stranici :zdravo:

imate kamp tamo tako da shator i uzhivanje!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja