NevenaKV 22 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Axo racing jakna XXL velicina bez ikakvih ostecenja malo nosena sa protektorima na laktovima i ramenima koji se skidaju i termo postavom koja se takodje skida cena recimo nekih 80e IXS kaciga XL velicina vizir nije ostecen ima samo par ogrebotina koje nzm odakle su nije padano sa njom nikad 70e M-TECH cizme velicina 41 ali ja recimo nosim patike broj 41,a one su mi male tako da...imajte u vidu kupljene nove u italiji nosene 3 puta bukvalno jer su mi male bez ogrebotina i ostecenja imam negde i racun 170e Richa kozne rukavice 30e broj telefoncica da se dogovorimo oko cena : 066/926-12-02 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Jul 6, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika kacige Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raskosur 22 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Yamaha FZ6R '09 Prijavi odgovor kao problematičan koje su velicine rukavice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Jul 7, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan M ali prodate su nisam stigla da objavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Jul 12, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepe cizme skroz,samo je malo jaka cena.....jel moze neko korigovanje cene,pa da se dogovorimo ako zelis??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Jul 19, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan pa recimo 140e za cizme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali78 1 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan da li je kaciga jos u prodaji i koja joj je cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali78 1 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...naravno velicina ...za koji obim glave! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Jul 26, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan jeste u prodaji...60e cena...xl velicina a obim glave koliko vidim na sajtu njihovom 61-62 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jul 27, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mogu da se vide cizme i kad? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Jul 28, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Au malo smo daleko. Ja sam iz Kraljeva. Ali dolazicu najverovatnije u novi sad sl nedelje pa mozemo da se nadjemo ako vam odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Jul 29, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u Smederevu do nedelje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Avgust 1, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Avgust 19, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Avgust 23, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan kaciga vise nije u prodaji moze korigovanje cena za jaknu i cizme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Avgust 25, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan jel ima neko zensko da mu trebaju cizmeee nove su 185e u Italiji u nikomoto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan moze zamen za kacigu s/m velicine ili eventualno l,za cizme koje su mi taman manju jaknu ili digitalni kilometar sat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Septembar 7, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan cene naravno mogu i dole Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakink 2 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Kneževac Motocikl: Yamaha R6 2000 g. Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi poslednja cena bila za jaknu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Septembar 20, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan jakna 60e,cizme 110e,kaciga 60e i kao sto rekoh u obzir dolaze neke zamene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Septembar 21, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazis li mozda na Sever Srbije? probao bih cizme pa da se nadjemo negde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Septembar 22, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan dolazim za beograd u nedelju i ostajem tamo da studiram ponecu ih tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Septembar 22, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ako budem dolazio...a hocu sigurno ako ne pre onda na zimu...bicemo u kontaktu, ja se javim kad budem planirao da dolazim... Pozdrav.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NevenaKV 22 Napisano Septembar 24, 2011 U prolazu, 14 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...