Stevan B. 635 Napisano Jul 4, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam ostecen motocikl pa mi je potreban hladnjak,ko ima neka shibne PP ili na 0638123324 Takodje kupujem far za naked motocikl ili nesto u fighter fazonu posto hocu da ga skrpim i vozim do kraja sezone pa na zimu malo dati masti na volju te napraviti nekakvu kreaciju! HITNOOOOOO!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jul 6, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo 'ladnjaci 'ladjaci 'ladnjaciiiiii!!!!!!!!!! Moze i od kakvog drugog motocikla,spreman sam da se zahebavam i budzim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 'ladnjak sam zakrpio pa mi vise ne treba ali far treba!!! Dali je moguce da niko far nema??? Moze i od Fergusona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65280-univerzalni-far-i-stop-od-r1/page__p__1074511__fromsearch__1#entry1074511 Far 20eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da se sutra nadjemo u gradu pa da ga vidim uzivo!? Deluje sicusno...Kako se kaci? Da nemas kakve nosace? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pittatore 643 Napisano Jul 11, 2011 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: BG Motocikl: Yamaha FZR1000 Naked Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu ga sutra na posao,radim u gradu. Slikao sam svuda gde se kaci,visina mu je 13,5cm i sirina 15cm. Nosace nemam,kupio sam ga tako novog i nikad montirao jer sam nasao sociva pa sam od njih pravio far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...