attilla78 1 Napisano Jun 30, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Bio bih zahvalan za neki info o Hondi 954 jer mi jos nije uspelo naci pravu!Hvala unapred svima!Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Jun 30, 2011 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj siroj okolini je nema,inace pravi izbor! I to 2003 ako budes u prilici da biras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attilla78 1 Napisano Jul 1, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj siroj okolini je nema,inace pravi izbor! I to 2003 ako budes u prilici da biras. Znam da je nema,ne mogu naci a da valja nigde a necu da uzimam bilo kakvog. Nasao san u stvari kod jednog decka ali izgleda da nece prodati,na moju zalost. Ako pak budes imao neki ifo ti javi. Hvala unapred druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2120 Napisano Jul 1, 2011 Skuteras, 3710 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedna u Ivanjici, znam da nije puno vozena i da nije imala neke teske havarije. Bela sa teget sarom, skoro su joj stavljene gume i lanac i lancanici... Videcu kakvo je stanje oko prodaje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...