fraising1 1 Napisano Avgust 9, 2007 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan 10.055 km, 2001 godina, Osijek-Nordkapp-Osijek, kroz Norvešku u oba smijera. A ja 2004 godine isto do Nordkappa. 9500 km, 20 dana. Ljubljana-Nordkapp-Ljubljana. Išao kroz Austriju, Njemčka, Danska, Švedska, Finska, Norveška in natrag opet kroz Dansku, Njemačku...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmo_McElroy 26 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Bijeljina- Budva- Bijeljina (sve ukupno nekih 1100 km) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Avgust 13, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Pančevo-Istanbul-Hilandar-Pančevo oko 3500 km ali smo nas trojca potrošili oko 7000 evra za 10 dana pa vi vidite kakva je to žurka bila non-stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 17, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Nish - Nishka banja 10000 m ;D 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Avgust 20, 2007 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan novi sad,debrecin,brest,gomelj,minsk,pskov,san petezburg,moskva,...itd ukupno 9885km sa bmw r65.....itd pozdrav bajkeri voleo bi da vam slike stavim ali neznam etoooo ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 21, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan novi sad,debrecin,brest,gomelj,minsk,pskov,san petezburg,moskva,...itd ukupno 9885km sa bmw r65.....itd pozdrav bajkeri voleo bi da vam slike stavim ali neznam etoooo ??? ??? ??? gledajuci slike na vasem sajtu otpisani,proveo sam sigurno 2 sata,i to 2 sata uzivanja svaka cast pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaza 1 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosto da mi glupo da napisem.. oko 150 km ;D Zajecar-bor-borsko jezero-zajecar... skuterom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VILI 1 Napisano Avgust 22, 2007 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan veruj nisu bitni kilometri sigurno si se super proveo bor i borsko jezero su dobra destinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Avgust 23, 2007 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malopre se vratih sa svog najduzeg putovanja motorom: Beograd - Medvedja - Vranje, pa nazad Vranje, Leskovac, Prokuplje, Krusevac, itd do Kraljeva i ibarskom nazad. To mu dodje oko 900 km u 2 dana. Po najstrasnijoj vrucini. Mrzelo me da montiram oklop, pa sam vozio nakeda, sve u svemu, bilo je bolno, ali zanimljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIZMA 1 Napisano Avgust 28, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: kaludjerica Prijavi odgovor kao problematičan Od 23.06.do 27.08 presao sam 26390km (BGD-NY)ali putovanju jos nije dosao kraj.Ocekuje se jos 4000km do poyratka kuci.Najduza dnevna deonica je 1430 km od budimpeste do kjeva(morali smo da se krecemo nekim zaobilaznim putevima),a najduza voznja u komadu(ukljucujuci sipanje goriva i obrok sa nogu)je 25h. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Avgust 31, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Od 23.06.do 27.08 presao sam 26390km (BGD-NY)ali putovanju jos nije dosao kraj.Ocekuje se jos 4000km do poyratka kuci.Najduza dnevna deonica je 1430 km od budimpeste do kjeva(morali smo da se krecemo nekim zaobilaznim putevima),a najduza voznja u komadu(ukljucujuci sipanje goriva i obrok sa nogu)je 25h. I ja putujem dosta ;D ali Cizma je totalni kralj. Respekt za ekipu na putu oko sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joca_GS 185 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 2013 godina, 7.500 km na Hondi Varadero. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Jul 18, 2014 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Leskovac Maroko Portugal Leskocac 25 dana maj 2014 11 500 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Nekih srecnih godina, Beograd-Zagreb-Rijeka-Biograd (tu iznajmljena jedrilica i dve nedelje jedrenje po Kornatima)-Bar (usput prelazak na ostrva Hvar, Brac i jos neka)-Skoplje-Ohrid-Igumenica-Patra-Korint-Atina-Solun-Beograd. Nekih mesec ipo dana laganog puta.sve to prevezeno na Jawi 350 sa tri kofera i nas dvoje na motoru (pa posle nek neko kaze da Jawa ne valja ) Suma sumarum 5500km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suvozacica 17 Napisano Jul 21, 2014 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: sportster 883 i BMW 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan septembar 2012 - Beograd - S.Petersburg-Moskva-Beograd - oko 6000km - 12 dana sportsterom 883 jun 2013 - Beograd- Madjarska, -Slovacka - Poljska-Litvanija-Latvija-Estonija-Finska-Norveska Svedska-Nemacka-Slovacka - Beograd - oko 9000km -20 dana sportsterom 883 septembar 2014 - u planu Turska, Iran, Kazakstan pa dokle se stigne za 20 dana BMw 1200 GS I sve to naravno ne bi moglo bez Johnns jedinog koji me vozi svuda gde zamislim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordvax 76 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R51/3, Honda VT750 Shadow Aero, Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan 2006: SCG-RO-H-SRB: 2500km - 12 dana (8 dana voznje) - NSU MAX 251 OSB - 1955 god Ovo me ohrabruje da krenem i ja na neki put sa mojom starudijom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Donald Casey 1 Napisano Avgust 7, 2014 U prolazu, 15 postova Motocikl: će se kupuje uskoro Prijavi odgovor kao problematičan Nisem izračunu svojega potovanja, ampak mislim, da je 4000 km do 5000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Avgust 7, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ono standardno jednodnevno, 550km, Beograd-Herceg Novi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Avgust 7, 2014 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim komentar mohikanca : Ma jeste,ti si na GPZu presao 550km.... :jee: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 7, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan i da ima manje od 1000ccm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 8, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hm, najduza... Oko 130km cini mi se- Beograd-Mladenovac-Kosmaj-Urgentni centar Bg 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOUCUTTER71 189 Napisano Avgust 12, 2014 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650S Prijavi odgovor kao problematičan NS-Austrija...Paaa onda Alpi.Italijanski,Šwicarski, Malo nemački, Lago di como, Bresha, Venezija,Buje, Pula, Banja luka, Novi Sad(računao sam spavanja, bez onih u Alpima... blizu 4000 tisuće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Avgust 17, 2014 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Najduža dnevna do sad 470km, zujanje po Šumadiji. Najduža višednevna 1700km 13 dana po Srbiji, vratio sam se juče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Avgust 17, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1981. Munhen - Graz - Maribor - Tuzla 960km za 10 sati ( Suzuki GS850G ) sa dva odmora i sipanjem goriva. Visednevna ne racunam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 37 Napisano Avgust 18, 2014 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan kad vidim kolike kilometraze prelaze pojedini ... pa mene je sramota da kazem ma nema veze, ima i sa manjom 700 u jednom danu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...