Alex018 415 Napisano Jun 29, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan kupujem iphone 3gs u dobrom stanju. ne interesuje me verzija baseband-a 6.15. ponude ovde ili na pp Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jun 29, 2011 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Alex da ne bude off ali molim te kaži mi šta je problem sa tim basebandom? Imam u planu i ja da zamenim moj iPhone pa da se ne uvalim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jun 30, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Alex da ne bude off ali molim te kaži mi šta je problem sa tim basebandom? Imam u planu i ja da zamenim moj iPhone pa da se ne uvalim. Aj da pripomognem dok ne dodje Alex, problem sa tim basebandom je, sto je to baseband od iPad-a, koji nema ugradjen GPS (samim tim ne radi ni na iphone-u kad se stavi taj baseband), koji su ljudi stavljali da bi otkljucali telefon a nisu imali strpljenja da cekaju unlock za svoj model Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Jun 30, 2011 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. I kad vidis taj baseband 6.15 bezi od njega sto dalje jer mnoge stvari nece da ti rade. U 99% nece ni gps da radi. Mnogi to sad uvaljuju ali ako ti treba iphone za one mogucnosti koje pruza a ne samo za sminkeraj onda trazi nize verzije tipa 5.13. Ima mnogo zezalica s tim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...