Marphi 1138 Napisano Jun 28, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam motor,ne radi mu brzinometar,prethodni vlasnik kaze da mu je skazaljka "igrala" pa je hteo da je umiri time sto je u "puz" koji se nalazi na tocku,sipao neku mast,kad je vratio sajlu,vise uopste nije radio brzinometar (tako on kaze)..ja sam otkacio sajlu sa puz-a,unutra naprskao vd-a,obrisao koliko sam mogao,probao da okrecem sajlu( na levo),skazaljka se pomerala,pokazivala je kao da radi...medjutim kad sam vratio sajlu,osetilo se kao da je upala u leziste,ali ne radi a sto je najcudnije,posle nekog vremena voznje,npr predjem 2-3 km,a dnevna kilometraza polako okrene i pokaze mi neke vrednosti...tj ne prijavi mi pravu kilometrazu vec npr 700m iako sam presao 2-3km... ima neko neki predlog,sta bi moglo da bude problem?dal se pokvario taj puz ili pinjon,kako li se vec zove...?inace u pitanju je KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sajla ispravna, najverovatnije da je puz pokvaren. Ako imash nekog drugara koji ima kle pozajmi od njega puz pa probaj da nekupujesh bezveze... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jun 29, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan nemam....sajla kao sajla je ispravna,ali ne znam dal dobro uhvati te "pipke" koje ima u puz-u...videcu sutra da rasklopim sve,pa cu saznati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Jun 29, 2011 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao,vrlo prosto,ili je puz ili sajla.skini sajlu pa pogledaj ekstremitete.trebalo bi da su cetvrtasti i pogledaj dali je sajla dobro podmazana u tom crevu gde prolazi,ako je suva,namazi je mascu pa je provuci.nikakav vd ili drugo u puz,samo dobra mast.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jun 30, 2011 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo sta je bio problem... skinuo sam tocak,izvadio puznik i ustanovio da "limcic" koji ima kao neka dva zuba koja se zakace na tocak,oni su se iskrivili i nisu upadali u leziste na tocku,ispravio sam ,obrisao od stare masti,napunio novom,spakovao i radi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...