virusznm 22 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Poštovanje, ljubitelji motocikala i dvotočkaša uopšte! Pratim forum već neko duže vreme, ali tek malopre se odlučih na registraciju. Vozio sam Tomos T-15 SLC nekoliko godina, pa otišao na studije, kada sam motor odjavio. Nisam seo na njega već sigurno pet godina. Pre tri dana sam kupio Keeway ARN-125, tako da sam sad skuteraš. Iz jednog sam gradića u srcu Vojvodine. Rođen sam 1983. Nadam se da ću nekad, kad to zatreba, moći da pomognem drugim članovima, a i da ću pomoć dobiti, ukoliko meni zatreba. Naravno, u vozačkoj dozvoli mi je, pored nekih drugih, overena i kategorija koja mi omogućava uživanje na dva točka. Nadam se lepom druženju! VirusZNM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jun 26, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Jun 26, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ohoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Jun 27, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan dobro došao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
virusznm 22 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 46 postova Lokacija: Bečej Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...