Jump to content

Moto Zajednica

Maleri na drumu...

Recommended Posts

• Drug član, 2314 postova
  • Motocikl: Yamaha XT600

Novo putovanje i novi maleri! Putovanje je BJB okupljanje u Despotovcu i okolini a maleri su sledeci:

Prvo mi se iskida sajla za gas uzbrdo na putu do Lomnice! To saniram ispred restorana Panorama a do njega sam stigao tako sto sam kljestima vukao sajlu gasa! Pre povratka mi se otkine copava dok sam palio motor... U povratku iz Panorame mi se ovlazi kabl svecice i dalje ni makac, svasta se izdesavalo dok se nisam nastavio put da bi se ispraznio akumulator kada se osusio kabl. Upalio ga na kablove sa jednog auta, da bi 5 minuta posle toga vec premoren psihicki od malera i od kise koja me je skroz natopila prebrisem mokar asfalt novim pantalonama i jaknom i iskrivim fudaster na motoru i istim malo izgrebem asfalt, al se ne primecuje nista, nece niku da me tuzi nadam se...

To nije kraj, stanem u Despotovcu sa Dexterom da popijemo po pice pre polaska kuci, rekoh da se malo saberem i spremim za voznju po kisi sa slemom bez vizira i malo posle Despotovca se ponovo ugasi motor, ponovo mokar kabl, ali ne na svecici ovoga puta nego na bobini... Namestim i t nekako, osusim, postavim neke gumene kapice sto sam poskidao sa kabla za svecice koji sam uzeo od nekog auto-mehanicara koji ima radnju bez vrata, poed puta ali ima alarm i detektor pokreta... Jos sam ispao i lopov u celoj toj prici...

Na kraju stignem kuci i... i nista vise, malo li je???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja