sstruja 115 Napisano Avgust 4, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Novo putovanje i novi maleri! Putovanje je BJB okupljanje u Despotovcu i okolini a maleri su sledeci: Prvo mi se iskida sajla za gas uzbrdo na putu do Lomnice! To saniram ispred restorana Panorama a do njega sam stigao tako sto sam kljestima vukao sajlu gasa! Pre povratka mi se otkine copava dok sam palio motor... U povratku iz Panorame mi se ovlazi kabl svecice i dalje ni makac, svasta se izdesavalo dok se nisam nastavio put da bi se ispraznio akumulator kada se osusio kabl. Upalio ga na kablove sa jednog auta, da bi 5 minuta posle toga vec premoren psihicki od malera i od kise koja me je skroz natopila prebrisem mokar asfalt novim pantalonama i jaknom i iskrivim fudaster na motoru i istim malo izgrebem asfalt, al se ne primecuje nista, nece niku da me tuzi nadam se... To nije kraj, stanem u Despotovcu sa Dexterom da popijemo po pice pre polaska kuci, rekoh da se malo saberem i spremim za voznju po kisi sa slemom bez vizira i malo posle Despotovca se ponovo ugasi motor, ponovo mokar kabl, ali ne na svecici ovoga puta nego na bobini... Namestim i t nekako, osusim, postavim neke gumene kapice sto sam poskidao sa kabla za svecice koji sam uzeo od nekog auto-mehanicara koji ima radnju bez vrata, poed puta ali ima alarm i detektor pokreta... Jos sam ispao i lopov u celoj toj prici... Na kraju stignem kuci i... i nista vise, malo li je??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...