Jump to content

Moto Zajednica

Shiro kaciga?

Recommended Posts

• U prolazu, 81 postova

Da, ili ne? Razmisljam se da uzmem inegralnu kacigu, iako mi nije neki misicav motor, ali kako neko od forumasa rece: "Kaciga glavu cuva.", pa ono sto je sigurno, i nije lose! Naisao sam na Shiro integralku za nekih 7500 hiljada. Lepa, crna, mat... Da li neko ima iskustva sa tim slemom, i vredi li tih dukata? Ne bih da se pravim mnogo mudar, ali kapiram da ne bi trebalo da je losa, ako bih se oslonio na cenu (a i zadovoljava ECE standard!)?

Hvala!

P.S.

Jos jedna stvar! Toliki mi je i budzet, otprilike...

; )

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1334 postova
  • Motocikl: GSA

Nisam imao bliskog susreta sa njima ali imam jednu preporuku...Te mat kacike super izgledaju, pogotovo ako su sa tamnim vizirom, a 90% su takve.O tamnim vizirima imas raspravu na forumu (ukratko ne preporucujem jer se mogu koristiti samo u toku dana i to kada je lepo vreme), a na mat kacigi se veoma lako primeti i najmanje ostecenje (ogrebotina) koje ce vremenom sigurno nastati...E posto si ogranicen sa budzetom, znaci da nemas nameru da menjas kacigu svake sezone, ja ti ne bi preporucio mat.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Ukradena mi je pre dve godine IZUZETNO DOBRA Shiro (model 5.50) kaciga. Skoljka od karbon-kevlara, laka, udobna, uf...  :'(

... Razmisljam se da uzmem inegralnu kacigu, iako mi nije neki misicav motor, ali kako neko od forumasa rece: "Kaciga glavu cuva.", pa ono sto je sigurno, i nije lose!

Bez obzira na to koji motor vozis kacigu MORAS da imas! (kad kazem kaciga mislim na flip-up ili integralku, nikako na one slemice koji sluze cisto da ti strumfovi ne pisu)

• U prolazu, 81 postova

Maki,

hvala za informaciju,

@ kiro,

svakako da je imperativ nositi kacigu, ali je akcenat na intagralnoj, a ne na dzet, ili flipap slemovima.

A sto se tice kacketa, mislim da bi oni mogli da posluze samo kao korpica za ukradeno komsijsko voce, ili kao tanjiric za neko predjelo, na primer, pohovani MOZAK, ili tako nesto...

; )

Meni su i flip-up sasvim ok.I jedino integralke i flip-up racunam za kacige.Kod mene se (od kako je pocela ova akcija murije) pojavilo MNOOOGO ljudi sa nekim SHIRO slemicima koje ne bi ni na bicikli dozvolio...Ni usi ne pokriva!Haos, trebalo bi malo izmeniti zakon, da ne moze svasta da se zove kaciga.Nego da ne OFF-ujem, ako je uzmes postavljaj odma slike, trebalo bi i ja skoro da uzimam kacigu.

• U prolazu, 41 postova
  • Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi

Pa onda je'l zna neko za jev[f]tinu FLIP-UP kacigu a da glava ne strada kada bi mogla da strada ???  Kada pitam jel zna ne mislim na onu sto imate kod kuca vec gde ima da se kupi. Ulica br ili tel. I unapred mnogo hvala na trudu. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja