SAAB93 1 Napisano Jul 19, 2007 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, ili ne? Razmisljam se da uzmem inegralnu kacigu, iako mi nije neki misicav motor, ali kako neko od forumasa rece: "Kaciga glavu cuva.", pa ono sto je sigurno, i nije lose! Naisao sam na Shiro integralku za nekih 7500 hiljada. Lepa, crna, mat... Da li neko ima iskustva sa tim slemom, i vredi li tih dukata? Ne bih da se pravim mnogo mudar, ali kapiram da ne bi trebalo da je losa, ako bih se oslonio na cenu (a i zadovoljava ECE standard!)? Hvala! P.S. Jos jedna stvar! Toliki mi je i budzet, otprilike... ; ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jul 19, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Imaš u nekoliko tema dobrih komentara o kacigama za toliko dukata. Npr.: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=4707.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 19, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao bliskog susreta sa njima ali imam jednu preporuku...Te mat kacike super izgledaju, pogotovo ako su sa tamnim vizirom, a 90% su takve.O tamnim vizirima imas raspravu na forumu (ukratko ne preporucujem jer se mogu koristiti samo u toku dana i to kada je lepo vreme), a na mat kacigi se veoma lako primeti i najmanje ostecenje (ogrebotina) koje ce vremenom sigurno nastati...E posto si ogranicen sa budzetom, znaci da nemas nameru da menjas kacigu svake sezone, ja ti ne bi preporucio mat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Jul 20, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ukradena mi je pre dve godine IZUZETNO DOBRA Shiro (model 5.50) kaciga. Skoljka od karbon-kevlara, laka, udobna, uf... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 20, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan ... Razmisljam se da uzmem inegralnu kacigu, iako mi nije neki misicav motor, ali kako neko od forumasa rece: "Kaciga glavu cuva.", pa ono sto je sigurno, i nije lose! Bez obzira na to koji motor vozis kacigu MORAS da imas! (kad kazem kaciga mislim na flip-up ili integralku, nikako na one slemice koji sluze cisto da ti strumfovi ne pisu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Maki, hvala za informaciju, @ kiro, svakako da je imperativ nositi kacigu, ali je akcenat na intagralnoj, a ne na dzet, ili flipap slemovima. A sto se tice kacketa, mislim da bi oni mogli da posluze samo kao korpica za ukradeno komsijsko voce, ili kao tanjiric za neko predjelo, na primer, pohovani MOZAK, ili tako nesto... ; ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni su i flip-up sasvim ok.I jedino integralke i flip-up racunam za kacige.Kod mene se (od kako je pocela ova akcija murije) pojavilo MNOOOGO ljudi sa nekim SHIRO slemicima koje ne bi ni na bicikli dozvolio...Ni usi ne pokriva!Haos, trebalo bi malo izmeniti zakon, da ne moze svasta da se zove kaciga.Nego da ne OFF-ujem, ako je uzmes postavljaj odma slike, trebalo bi i ja skoro da uzimam kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SAAB93 1 Napisano Jul 22, 2007 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ kiro, stavicu slike. A i shiro, se rimuje sa kiro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Jul 22, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Vec vidim njihov reklamni slogan... "Kiro wears Shiro..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan P. 1 Napisano Jul 24, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Zemun, Obrenovac Motocikl: Honda CB 500, onaj najbrzi plavi Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda je'l zna neko za jev[f]tinu FLIP-UP kacigu a da glava ne strada kada bi mogla da strada ??? Kada pitam jel zna ne mislim na onu sto imate kod kuca vec gde ima da se kupi. Ulica br ili tel. I unapred mnogo hvala na trudu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...