singer26 1 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi ja kupio izh planetu 4 to je nesto kao jawa cz .nisam bas mnogo razmisljao kad sam kupovao ide radi 120 reko aj da se ukjlcim u forum i aj malo pa me zanima sta mislite iskusniji kazu da to ne bi vozili ni da im das dzaba al eto i ja mislim da ne mogu posto je jako tezak i ne znam dae da ga drzim a i ne znam koliko je registacija a nemam vise bas para prodo bi za 400 jurica pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
singer26 1 Napisano Jul 18, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan mada mi je to drugi motor i u zivotu i prvi jaci nekako kontam da je dobro za pocetnike da osete ubrzanje pre tog sam imao zolju nabudzenu pa mi ukrali iz podruma a sad mi je ovo bio sk kad sam seo sta ja znam meni je u sustini ok samo bi menju boju posto ne volim crnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...