darosavac 241 Napisano Jun 17, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Apn u extra stanju,bez dinara ulaganja osim goriva ,masina odlicna,bez greske,vozi se svakodnevno,nikad se ne moze pregrejati,veoma izdrzljiv motor... http://www.polovniautomobili.com/oglas1239383/tomos_apn_6/ Kontakt na PM! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jun 21, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,moze zamena za keeway speed 125,uz moju doplatu....)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jun 27, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,aktuelno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 4, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 24, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 28, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,cena pala na 380evra! Dodjite ljudi pogledajte ga,probajte,svidece vam se sigurno! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 31, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan kolko ti doplatim za sesticu? dam ti piadjo i 200 e za sesticu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 31, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moze,moze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano Jul 31, 2011 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan lako smo se dog Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan lako smo se dog A jel ima petu brzinu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 31, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ima svih pet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, kad se setim samo kako sam ja rado išao na off road sa njimk sa svojih 11 god. I ukradoše mi ga mangupi, ja ga nađoh posle godinu dana ali sa drugim agregatom i panduri ništa. Hebe se njima što je ram moj, ali agregat nije pa ga pustili da ode. Beše to 1995. Muči me to od tada i želeo sam ga više nego išta. Nego, aj ako ga ne prodaš za neko vreme, da se dogovaramo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jul 31, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aj na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 9, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Danas nosio na busenje cilindar,i uzeo nov klip elko konig...Puk'o 2500 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Avgust 9, 2011 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Danas nosio na busenje cilindar,i uzeo nov klip elko konig...Puk'o 2500 din. auuuuuuu.ja juce platio isti takav klip 1290din. ala su te odrali brate ,idi vrati taj klip i ja cu ti reci gde da kupis ovaj jeftiniji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 9, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Busenje-1000,Klip -1500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 16, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,od generalne presao oko 400 i nesto kilometara,tek je razradjen! Cena 380 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Avgust 18, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mogla bi neka zamena i za Tomos ATX ili CTX,ali da ne bude neka olupina.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...