chemer 13 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan kao sto naslov kaze kupujem deciji kros motor za decaka od 8 godina Sinisa 063/431-167 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Jun 9, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Jun 9, 2011 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan 0638034630 Tota Ako on nema, uputice te gde ima. Chini mi se da su novi oko 150e a polovnih ima i na bubanj potoku jeftino da se uzme. Brat je kupio cerkici za 50e tamo sa neispravnom svecicom jer nisu znali shta mu je. EDIT: Ovo je u sluchaju da ti treba manji kros motor, kao pocket bike. Za neshto vece ne znam kakva je situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Jun 10, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan da takav mi treba ili za `jedan broj` veci hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jun 12, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan da takav mi treba ili za `jedan broj` veci hvala ! mogu da ti ponudim Yamahu, PV 80, 3 brzine, poluautomatski menjac, 80 ccm, decji kros, ali ozbiljna verzija ( uzmi u obzir da ovo ide celih 100 km/h, ako je dete neiskusno, bolje nemoj da gledas ovakav motor). moj klinac ga je vozio ali sada ima 15 godina. STar je 5 godina, doneo sam ga iz Austrije, nema papire, ali nije pod potragom. Takav motor nov u rodicu kosta oko 2000 evrica. ako ti sve ovo odgovara, dogovoricemo se. mislim da sigurno vredi 500 (ja sam ga platio 1100, ali tada je kostao blizu 3000 u radnji) . 065 8065 732 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pontis motori ima gomilu motora za klince,poseti njihov sajt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan da takav mi treba ili za `jedan broj` veci hvala ! mogu da ti ponudim Yamahu, PV 80, 3 brzine, poluautomatski menjac, 80 ccm, decji kros, ali ozbiljna verzija ( uzmi u obzir da ovo ide celih 100 km/h, ako je dete neiskusno, bolje nemoj da gledas ovakav motor). moj klinac ga je vozio ali sada ima 15 godina. STar je 5 godina, doneo sam ga iz Austrije, nema papire, ali nije pod potragom. Takav motor nov u rodicu kosta oko 2000 evrica. ako ti sve ovo odgovara, dogovoricemo se. mislim da sigurno vredi 500 (ja sam ga platio 1100, ali tada je kostao blizu 3000 u radnji) . 065 8065 732 klinac nije sem bicikla nista vozio, tako da bi ta Yamaha bila previse... btw. odlicno izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chemer 13 Napisano Jun 12, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: XT-R Prijavi odgovor kao problematičan Pontis motori ima gomilu motora za klince,poseti njihov sajt. hvala ! mislim da ce ga posluziti neki kinez koju godinu, novi su nesto preko 200e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Jul 15, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...