lalajko 2003 Napisano Jul 13, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Bilo u Guevari, vise nema. Zna li neko gde mogu da se kupe? Video sam kod Raje jednu fantasticni (oko 4000 Din) sa malom dodatnom torbicom sa strane za fotoaparat i telefon, ma fenomenalno. Ali sta. nema vise... I nece skoro nabavljati. Ta Guevara mi nije jasna, u februaru zovem za robu, nema - nije sezona. Sad je sezona, i opet ne nebavljaju... Pa zar njima pare ne trebaju?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Biće sledeće nedelje kad i vizir za moju kacigu! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jul 13, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Majko mila, svi su isti ??? ??? ??? Kukaće kad Mišković jednog dana udari monopol, al Turaka tada biti neće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jul 14, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo Spool sajta, ako nekome treba, jednu od ovih sa dodatnim torbicama sam i ja hteo: http://www.hjc-europe.com/spool_eng/tbag4.php I da dodam, kao oglas: Kupujem Spool tank torbu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8473 Napisano Jul 15, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mislis na onu spool plave boje sto je visila u gevari odmah sa leve strane na zidu? Ja sam kupio poslednju ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...