stefan_h8me 0 Napisano Jun 5, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi pomogne ako ima komutator za yamahu dt 125 ! Mislim da se tako zove deo Nov je malo preskup pa ako ima neko da prodaje ili zna nekog ko prodaje dobro bi dosla pomoc! Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 5, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan komutator??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan komutator??? verovatno na CDI misli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 5, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze neko da mi pomogne ako ima komutator za yamahu dt 125 ! Mislim da se tako zove deo Nov je malo preskup pa ako ima neko da prodaje ili zna nekog ko prodaje dobro bi dosla pomoc! Hvala unapred ako hoces mogu ti proveriti sta kako pa se cujemo??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan da na to mislim ako bilo ko moze da mi pomogne super bi bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 7, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan 0638373070 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefan_h8me 0 Napisano Jun 7, 2011 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovako izgleda CDI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...